Actualitat / Notícies

Renda Bàsica Universal: drets i justícia social

Article de Lluís Puigdemont i Reverter, director de la Fundació SER.GI i membre de la Comissió Territorial de Girona d’ECAS.

L’article, publicat al portal social.cat el dimecres 26 de gener del 2020, constata com seguim imbuïts en un model que només sap respondre a les emergències. Un model més aviat basat en l’assistencialisme i en la dependència de prestacions que només cronifica i no promou.

En l’article s’aprofundeix en la necessitat de tenir un model de Renda Bàsica Universal (RBU) per deixar de parlar en termes de pobresa i passar a parlar de garantir drets i permetre una vida digna.

Podeu llegir l’article sencer aquí:

https://www.social.cat/opinio/16037/renda-basica-universal-drets-i-justicia-social

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…