què passa amb l'ESO?

Què passa amb l’ESO?

4 de maig de 2022

Us convidem a participar de l’edició del REPENSEM L’ESCOLA d’aquest curs 2022. És una jornada que cada any promovem des del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona, on hi participem des de Fundació SER.GI. Aquest any s’organitza i es porta a terme de forma compartida amb AFAs dels Instituts de Girona i Celrà, Càritas, l’AFFAC del Gironès i algunes docents. 

Es tracta d’una Jornada de reflexió per repensar la Secundària, sota el títol “Què passa amb l’ESO?”. L’objectiu de la jornada és crear un debat al respecte de l’educació secundària dels nostres centres i repensar el model actual. 

L’educació a la secundària és un dels grans reptes actuals i del futur, d’aquí l’organització de la Jornada, el dissabte 14 de maig a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà, de les 9.30 h. del matí a les 13.30 h. L’acte començarà amb la presentació de la jornada seguida de la intervenció del director de l’institut de Quatre Cantons de Barcelona, Oscar Altide. Tot seguit ens dividirem en quatre grups de treball per temes, on a partir de diferents experiències d’Instituts de comarques gironines s’obriran els debats, i finalment posarem en comú les propostes recollides pels grups en un plenari final de conclusions. 

Trobareu més informació en el cartell que us adjuntem, amb dos enllaços; un formulari per contestar individualment a la pregunta, de Què passa amb l’ESO?, i l’altre on hi ha la inscripció per participar a la jornada, que es pot fer des d’aquest enllaç:
https://forms.gle/5xR5EcHfAc1p6r6y6Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies