Actualitat / Notícies

9.262 € pel projecte “Habitatge per a dones supervivents”

Els supermercats de Girona adherits al Club Valvi recapten 9.262 € pel projecte “Habitatge per a dones supervivents” de la Fundació SER.GI

Els clients dels supermercats han col·laborat amb SER.GI mitjançant l’arrodoniment solidari.

Des de l’1 de març i fins al 20 d’abril, les persones clientes dels supermercats del Club Valvi de la província de Girona (Valvi i Spar) han realitzat 46.245 donacions en favor del projecte d’Habitatge per a dones supervivents de violència masclista que impulsem la Fundació SER.GI. Les donacions s’han dut a terme a través del procediment d’arrodonir l’import de la seva compra amb la donació dels cèntims restants al projecte. Una col·laboració gestionada des de Worldcoo.

Des de SER.GI mostrem molta satisfacció per la solidaritat dels gironins i gironines que han participat i de la col·laboració establerta amb Valvi, esperant repetir la campanya en favor d’aquest o altres projectes en un futur, o explorant altres formes de col·laboració, tenint en compte els valors compartits i compromís al territori gironí.


(A la FOTO, d’esquerra a dreta)
Lluís Puigdemont, director de Fundació SER.GI, Cristina Andreu, patrona de Fundació SER.GI, Eva Peran, KAM de Worldcoo i Lídia Vidal, en representació del Club Valvi; en el moment de l‘entrega del xec a la seu de la Fundació SER.GI.

Notícies relacionades