Punt de trobada per a la gent gran a La Bisbal

25 de febrer de 2022

Aquest mes de gener, des de l’Ajuntament de La Bisbal, hem iniciat un nou projecte d’intervenció comunitària destinat a persones grans al barri del Convent amb l’objectiu principal de crear un espai de trobada per tal de millorar el seu estat de benestar personal, vincular-los en entitats i recursos i fomentar la participació ciutadana.

Es faran activitats que s’ajustin als interessos de la gent de més de 60 anys de la població i amb la voluntat d’estimular la seva participació dins la comunitat i així poder gaudir d’un envelliment actiu fomentant la convivència, les relacions intergeneracionals i la motivació personal. També oferim assessorament en temes relacionats amb la gent gran.

La setmana passada es va realitzar la primera activitat que va consistir en una sessió d’activitat física a càrrec del tècnic d’esports de l’ajuntament.

Amb l’eslògan ‘Fem comunitat!’, L’Ajuntament de la Bisbal enceta aquest nou projecte i amplia la xarxa de serveis per atendre les persones de la Bisbal en situació de fragilitat i/o en risc d’aïllament social.

Més informació:

http://www.labisbal.cat/ca/punt-de-trobada-per-a-la-gent-gran.html


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies