Actualitat / Notícies

Els supermercats de Girona adherits al Club Valvi col·laboren amb el projecte Dones supervivents

Els clients dels supermercats podran col·laborar amb SER.GI mitjançant l’arrodoniment solidari.

A partir de l’1 de març i fins al 19 d’abril, les persones clientes dels supermercats del Club Valvi de la província de Girona (Valvi i Spar) podran arrodonir l’import de la seva compra i donar els cèntims restants al projecte d’Habitatge per a dones supervivents de violència masclista.

El projecte atén a dones que han estat víctimes de violència masclista i que tenen necessitat d’un habitatge després de finalitzar el seu pas pels recursos especialitzats d’acolliment d’urgència. Es tracta d’un dispositiu d’habitatges d’inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals. Són dones que es troben amb dificultats per poder inserir-se normalment després de la seva estada en els recursos especialitzats per haver patit violència masclista.

Paral·lelament, el projecte desenvolupa accions de prevenció, sensibilització i denúncia de les violències contra les dones.

Aquest any 2021 la Fundació SER.GI hem acompanyat a 9 dones supervivents a la violència masclista que, després del seu pas pels dispositius d’acollida i suport, poder disposar d’un habitatge i d’un acompanyament els està permetent refer i emprendre un nou projecte de vida amb els seus fills i filles. 5 habitatges són a la ciutat de Girona, 2 a Salt i 2 a Figueres. Tanmateix, necessitem més habitatges per poder fer front a la demanda.

Com col·laborar?

Tots els clients i clientes que vulguin, podran arrodonir l’import final de la seva compra sempre que paguin amb targeta. Tan sols hauran de fer clic al botó verd del datàfon quan els aparegui la pregunta a la pantalla.

Al seu tiquet de compra els apareixerà un codi amb el qual podran sol·licitar el seu certificat de donació corresponent. És una col·laboració impulsada i gestionada des de Worldcoo.

Veure llistat de supermercats adherits:

Llistat Valvi Girona.pdf

I si no tens cap supermercat Valvi o Spar a prop, també pots col·laborar fent un donatiu en línia des de:
https://clubvalvi.worldcoo.com/09c25c25-e5c6-44cc-8243-c259af5f82a2

D’altra banda, si ets propietària d’un pis que ara tens buit i no utilitzes, també pots col·laborar cedint-lo a la Fundació per posar-lo a lloguer social. Truca’ns o entra al nostre web per més informació.

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Everesting als Àngels
Mecenatge

Pedalada solidària: Everesting als Àngels

El món de la bicicleta gironina s’uneix contra l’exclusió social. L’entitat Mou-te en bici, la Federació Catalana de ciclisme i diferents establiments comercials de la ciutat de Girona s’han unit per col·laborar amb la Fundació…