Nou projecte de reutilització de mobles i petits aparells

7 d'octubre de 2022

Amb la voluntat de donar una segona vida útil a mobles i objectes de la llar i poder ajudar a persones que ho necessiten, la Fundació SER.GI i Càritas Interparroquial de Girona, amb el suport del Patronat de la Santa Creu, estem impulsant un projecte de traster social.

Es tracta de recollir determinats objectes de mobiliari (cadires, taules, armaris, llits, somiers, sofàs…), electrodomèstics (estufes, neveres, rentadores, rentavaixelles, televisors, forns, ventiladors…) o altre parament de la llar (plats, gots, oberts, objectes decoratius…) que altres ciutadans ja no necessiten i que, pel seu bon estat de conservació, poden ser reutilitzats.

L’objectiu és poder oferir sense cap cost econòmic, aquests objectes a persones que ho necessitin. En el cas de persones que puguin fer un donatiu per l’adquisició dels objectes, aquest es revertirà en el desenvolupament i manteniment del projecte.

Hem signat un conveni de cessió d’un local propietat del Patronat de la Sta. Creu, on es preveu dipositar el material cedit per la ciutadania.

Es preveu que el local sigui gestionat per voluntaris de Càritas i SER.GI, i també de persones llogateres a qui acompanyem en els diferents projectes d’habitatge social.

Ben aviat s’iniciarà la difusió del projecte, tant per a la població més vulnerable, com per aquella ciutadania que vulgui participar-hi. Serà també una iniciativa que vol contribuir i sensibilitzar en la reducció de la generació de residus a les comarques gironines i aposta per la reutilització com a estratègia contra el canvi climàtic.

Signatura del conveni de cessió d'un local amb el Patronat de la Sant Creu, Caritas i SERGI
3/10/2022. Signatura del conveni de cessió del local propietat del Patronat de la Sta. Creu, amb Caritas i Fundació SER.GI.

Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies