Girona voluntària

Neix la federació Girona Voluntària

15 de gener de 2021

Nou entitats gironines, entre elles la Fundació SER.GI, uneixen esforços entorn al voluntariat i creen la federació “Girona voluntària”. Una Coordinadora d’entitats socials i d’acció comunitària que neix per modernitzar, rejovenir, posar en valor el voluntariat i obrir-lo a les necessitats de la societat.

Les entitats que han creat la coordinadora som l’AFA del centre d’educació especial Palau, l’associació Mifas, l’associació Multicapacitats, la Fundació Oncolliga, la Fundació Ramon Noguera, la Fundació Sant Vicenç de Paül, la Fundació SERGI, Support-Fundació Tutelar Girona i el GEiEG.

La coordinadora està presidida per l’escriptora Maria Mercè Roca, que ha explicat que, tot i que el teixit voluntari actual de les comarques gironines és molt potent, necessita ampliar-se i també rejovenir-se.  Es vol obrir una borsa de voluntaris coordinada en l’àmbit de les comarques gironines que no només treballi en l’àmbit social, sinó que s’obri a altres tipus de voluntariat, com poden ser el mediambiental, l’esportiu, el cultural i el voluntariat en família. Les persones voluntàries no es vincularan a una entitat concreta sinó que seran polivalents, tot i que podran indicar els seus interessos perquè les entitats els puguin contactar.

Contacte:
gironavoluntaria@gmail.com

 

Més informació:

DIARI DE GIRONA
Nou entitats socials s’uneixen en la federació «Girona Voluntària»

EL PUNT AVUI
Creen una coordinadora d’entitats socials per fomentar el voluntariat

 


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies