Actualitat / Notícies

Neix la federació Girona Voluntària

Nou entitats gironines, entre elles la Fundació SER.GI, uneixen esforços entorn al voluntariat i creen la federació “Girona voluntària”. Una Coordinadora d’entitats socials i d’acció comunitària que neix per modernitzar, rejovenir, posar en valor el voluntariat i obrir-lo a les necessitats de la societat.

Les entitats que han creat la coordinadora som l’AFA del centre d’educació especial Palau, l’associació Mifas, l’associació Multicapacitats, la Fundació Oncolliga, la Fundació Ramon Noguera, la Fundació Sant Vicenç de Paül, la Fundació SERGI, Support-Fundació Tutelar Girona i el GEiEG.

La coordinadora està presidida per l’escriptora Maria Mercè Roca, que ha explicat que, tot i que el teixit voluntari actual de les comarques gironines és molt potent, necessita ampliar-se i també rejovenir-se.  Es vol obrir una borsa de voluntaris coordinada en l’àmbit de les comarques gironines que no només treballi en l’àmbit social, sinó que s’obri a altres tipus de voluntariat, com poden ser el mediambiental, l’esportiu, el cultural i el voluntariat en família. Les persones voluntàries no es vincularan a una entitat concreta sinó que seran polivalents, tot i que podran indicar els seus interessos perquè les entitats els puguin contactar.

 

Més informació:

DIARI DE GIRONA
Nou entitats socials s’uneixen en la federació «Girona Voluntària»

EL PUNT AVUI
Creen una coordinadora d’entitats socials per fomentar el voluntariat

 

Notícies relacionades

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…

Equip de la Fundació SERGI
Fundació

Fent equip a la Jornada SERGI

El passat 15 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…