Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI i l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona fan una crida SOS per ajudar a pagar lloguers i subministres

La Fundació SER.GI està realitzant, des del desembre passat, una campanya de captació de fons destinada a donar suport a les famílies que han perdut la feina o reduït molt els ingressos a causa de la COVID i no poden assumir les despeses bàsiques d’habitatge o subministraments.

Arràn de l’actual pandèmia i de la pèrdua de llocs de treball i d’ingressos, s’ha incrementat el nombre de famílies a les que la Fundació SER.GI atén al territori gironí i que no poden fer front adequadament al pagament dels seus préstecs hipotecaris o dels seus lloguers. També ha augmentat exponencialment la dificultat per pagar les despeses dels subministraments de l’aigua, llum i gas.

Per fer front a l’emergència, la Fundació SER.GI ha iniciat des del desembre passat una campanya de captació de fons anomenada “SOS Lloguers i subministres”. S’ofereix la possibilitat de col·laborar a partir de 5 euros i ajudar a pagar lloguers i subministres a famílies que ho necessiten. Per exemple amb 100€ la Fundació preveu que una família podrà pagar l’aigua durant uns mesos, o amb 200€, una família podrà escalfar la seva llar els mesos de fred. Si es recapten 300€, una família podrà pagar els subministraments de llum, aigua i gas. Amb el suport de 400€, una familia podrà pagar part del lloguer d’un mes. Són algunes dades que ajuden a exemplificar la necessitat i que busquen convertir aquest nou any que iniciem en un 2021 solidari.

L’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, se suma a la iniciativa i convida als seus associats a col·laborar en la campanya. A través del darrer butlletí i des del seu espai web, l’associació demana a les empreses que facin alguna aportació que ajudi a augmentar la captació de fons. A data d’avui s’han recaptat de la ma de particulars, prop de 1.200 € però la necessitat al territori gironí, que és on es centra l’activitat de la Fundació, requereix un nou impuls que es busca, en aquesta ocasió, dins la comunitat TIC de les comarques gironines, molt sensibilitzada emprant la tecnologia i impulsant iniciatives en la lluita contra la COVID-19.

 

Més informació i formulari de col·laboració: https://bit.ly/3oi25Hj

 

Notícies relacionades