Actualitat / Notícies

Mostrant la diversitat religiosa de Lloret de Mar

El proper dimecres 29 de gener a les 19h, es presentarà la 5a edició del Calendari Interreligiós de Lloret de Mar a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal.

Aquesta publicació s’emmarca dins del “Cicle pluralisme, convivència i religió” i recull les festivitats de les comunitats i associacions presents a la Taula de Diàleg Interreligiós de Lloret de Mar: la Parròquia de Sant Romà, l’Església Evangèlica Pentecostal de Filadèlfia, l’Associació cultural de la Índia de Lloret de Mar, la Comunitat Islàmica Mesjid Abubacar, la Comunitat Islàmica Essouna, Comunitat Islàmica jóvenes de Lloret de Mar, l’Associació religiosa Shiri Guru Nanak Dev Ji Singh Sabha i l’Església ortodoxa russa, amb la dinamització del Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret de Mar.  

Aquest Calendari vol ser una eina que pretén apropar a tots els veïns i veïnes a la diversitat religiosa del municipi, reflectint la pluralitat de Lloret de Mar.

Veure calendari en format PDF

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…