Actualitat / Notícies

Millorant l’Espai Famílies de Lloret

El projecte Espai Famílies 0-3 anys és un servei que funciona des de fa ja tres cursos escolars a Lloret de Mar.
Aquest curs 2023-2024 s’han canviat dos aspectes que han resultat significatius per la seva millora:

1) L’Espai
Gràcies a la col·laboració de l’equip de la Llar d’Infants municipal Els Pops i la predisposició del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’Espai Famílies s’ha pogut traslladar a les mateixes instal·lacions; la qual cosa ha suposat una millora substancial pel servei.

2) Obertura
Aquest fet és quelcom que ja es venia parlant des de l’equip tècnic: obrir el servei a altres perfils de famílies per fer un salt qualitatiu, equitatiu i de trencament amb l’estigma d’atenció a les persones.

L’Espai Famílies és un lloc de trobada, de joc i relació, de xarxa i cura.
Així ho senten les famílies i es mostren molt satisfetes amb l’evolució que s’ha fet. Les noves incorporacions també expressen la necessitat d’un espai municipal com aquest, per poder gaudir i aprendre amb les criatures.


Nadal 2023

Els passats 18 i 19 de desembre la mainada del Servei han celebrat l’arribada de les festes de Nadal fent cagar el tió i convidant a les seves famílies a la festa de final de trimestre.

Moltes gràcies al projecte Il·lusions Solidàries que cada any ens donen jocs i joguines per poder celebrar com cal aquesta tradició nadalenca.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024: Ecofeminisme i educació
Educació

Repensem l’escola 2024: Ecofeminisme i educació

Us convidem a participar a una nova edició de la jornada educativa REPENSEM L’ESCOLA d’aquest curs 2024. És una jornada de debat i experiències per a la pràctica docent que cada any promovem des del…

Què podem fer des dels municipis per lluitar contra l'abandonament escolar?
Educació

Municipis que no abandonen

El passat 1 de desembre, des de Fundació SERGI vam participar a la jornada “Municipis que no abandonen: Què podem fer des dels municipis per lluitar contra l’abandonament escolar?” en el marc de la Plataforma…

Educació

Premis Mestres 68

Obert el període de presentació de candidatures dels nous Premis Mestres 68  Fins al 20 de desembre del 2023 es podran presentar candidatures a les tres modalitats dels premis educatius de les comarques gironines Els Premis…