Actualitat / Notícies

Millorant l’Espai Famílies de Lloret

El projecte Espai Famílies 0-3 anys és un servei que funciona des de fa ja tres cursos escolars a Lloret de Mar.
Aquest curs 2023-2024 s’han canviat dos aspectes que han resultat significatius per la seva millora:

1) L’Espai
Gràcies a la col·laboració de l’equip de la Llar d’Infants municipal Els Pops i la predisposició del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’Espai Famílies s’ha pogut traslladar a les mateixes instal·lacions; la qual cosa ha suposat una millora substancial pel servei.

2) Obertura
Aquest fet és quelcom que ja es venia parlant des de l’equip tècnic: obrir el servei a altres perfils de famílies per fer un salt qualitatiu, equitatiu i de trencament amb l’estigma d’atenció a les persones.

L’Espai Famílies és un lloc de trobada, de joc i relació, de xarxa i cura.
Així ho senten les famílies i es mostren molt satisfetes amb l’evolució que s’ha fet. Les noves incorporacions també expressen la necessitat d’un espai municipal com aquest, per poder gaudir i aprendre amb les criatures.


Nadal 2023

Els passats 18 i 19 de desembre la mainada del Servei han celebrat l’arribada de les festes de Nadal fent cagar el tió i convidant a les seves famílies a la festa de final de trimestre.

Moltes gràcies al projecte Il·lusions Solidàries que cada any ens donen jocs i joguines per poder celebrar com cal aquesta tradició nadalenca.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…