Actualitat / Notícies

L’Obra Social “La Caixa” col·labora amb el projecte “Dones supervivents”

L’Obra Social “la Caixa” ha signat la col·laboració amb una aportació econòmica de 3.000€ a la Fundació SER.GI per al seu projecte de “Dones Supervivents”.

La iniciativa que porta a terme l’entitat social gironina va destinada a dones que han estat víctimes de violència masclista i que tenen necessitat d’un habitatge després de finalitzar el seu pas pels recursos especialitzats d’acolliment d’urgència.  

Es tracta d’un dispositiu d’habitatges d’inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals que es troben amb dificultats per poder inserir-se normalment després de la seva estada en els recursos especialitzats per a dones que han patit violència masclista. S’hi ofereix una intervenció socioeducativa per tal de reforçar les xarxes de suport relacional d’aquestes dones, a partir de la vinculació social al territori i la generació de xarxes de suport mutu que puguin sorgir entre les mateixes dones. 

La Fundació SER.GI, a banda d’assegurar un habitatge assequible per a les unitats familiars ateses, també proporciona un acompanyament social que ajudi a garantir una inserció social satisfactòria. Des de l’inici d’aquest projecte, el 2016, la Fundació SER.GI ha incorporat 6 habitatges al projecte on resideixen 7 dones més 9 fills/es. Degut al gran nombre de demandes d’habitatge que arriben dels Serveis d’Intervenció Especialitzats que atenen aquest col·lectiu i els seus fills/es, aquest 2019 la Fundació SER.GI preveu incorporar dos habitatges més al projecte. 

Per tal de seguir impulsant aquest projecte i la resta de programes socials que la Fundació SER.GI  porta a terme, es convida a particulars, actors socials, empresarials i institucionals a fer-se AMIC de SER.GI. Es tracta d’una campanya que busca el suport i compromís, amb la confiança de sumar més esforços per lluitar contra l’exclusió social de les persones o col·lectius desafavorits.  

Notícies relacionades

Habitatge social

Nou Servei d’habitatge a Platja d’Aro

Iniciem un nou servei a Platja d’Aro per acompanyar famílies en risc de pèrdua d’habitatge L’Ajuntament de Platja d’Aro ens ha encarregat la posada en marxa d’un nou servei d’acompanyament per a les famílies que…