Lloret Mar de Cultures organitza un teatrefòrum amb l’obra "Mustafà és al replà"

21 de març de 2017

El proper divendres 31 de març a les 20:00 h a la Sala Polivalent de la Casa de la Cultura de Lloret de Mar tindrà lloc la representació de l’obra de teatrefòrum “Mustafà és al replà” de la companyia Forn de Teatre Pa’tothom.

El Forn de Teatre Pa’tothom és una entitat i escola de teatre de Barcelona que du a terme diferents projectes dins del marc del teatre de l’oprimit, utilitzant el teatre com a eina pedagògica i amb una vessant social. En aquesta ocasió porten una obra de teatrefòrum que mostra com dins d’una comunitat de veïns es generen problemes que afecten a tots i que tenen un rerefons de racisme subtil, de prejudicis i d’estereotips.

L’obra està dirigida per Jordi Forcadas i interpretada per Judit Saula, Holga Pallejà, Alí Hamadou, Lluís Cases i Eduard Benito.

Aquest acte forma part del projecte de sensibilització ciutadana Lloret, Mar de Cultures, que es du a terme des dels inicis des del Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret de Mar. En aquest projecte s’han realitzat diferents activitats divulgatives i artístiques, i en aquesta ocasió per primer cop es comptarà amb un teatrefòrum.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies