Més que Formació capacitarà joves dels projectes de la Fundació SER.GI

24 de març de 2017

L’acadèmia gironina arriba a un acord amb la Fundació SER.GI per oferir dues places gratuïtes als cursos de perruqueria i estètica

Més que Formació, acadèmia gironina especialitzada en la formació de professionals del sector de la perruqueria i l’estètica, ha arribat a un acord amb la Fundació SER.GI per tal que joves que participen dels projectes d’aquesta entitat puguin formar-se en gratuïtament en aquest centre.

Concretament l’acord ha permès que l’equip tècnic de l’àrea d’Educació de la Fundació SER.GI seleccioni dos joves que participen en els seus projectes, per ocupar les dues places ofertades per Més que Formació, una al curs de perruqueria integral i una altra en estètica integral. Els cursos, que es van iniciar el passat mes de gener, tenen una durada de divuit mesos i estan valorats en més de tres mil euros cada un.

El centre Més que Formació
Més que Formació ofereix cursos, basats en la teoria i pràctica més eficaç, per conduir als alumnes directament al món laboral. Ofereix cursos bàsics de perruqueria i estètica, integrals o modulars on els alumnes estan supervisats per professors altament qualificats.

Una vegada finalitzat el curs i superats els exàmens corresponents, l’alumne obté un diploma, que acredita els coneixements adquirits passant a formar part del seu currículum professional.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies