Dijous 15
novembre 2018
18 h
Biblioteca Carles Rahola

Joves de Girona i Salt expliquen la seva experiència per passar del món educatiu al laboral

14 de novembre de 2018

El proper dijous 15 de novembre a les 18.00 h, a l’auditori de la Biblioteca Carles Rahola es realitzarà la inauguració oficial de l’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment”.

L’any passat van ser l’Oumou, l’Amina, en Sobaly, en Jamal, l’Esmeiris i l’Omaima els joves que van parlar de les fronteres, tant físiques, mentals, administratives i socials, que havien anat trobant en la seva etapa educativa. Aquest any uns altres joves, la Mariama, en Thafa, en Hamadi, la Cesia i en Genís, reflexionaran sobre el que s’han trobat en la seva transició del món educatiu al món laboral. La taula la dinamitzarà Jeremy Bucks, filòleg i antropòleg que actualment treballa com a professor a l’IES Vallvera de Salt.

El cicle Siner[GI]es va arrencar la setmana passada amb l’obra de teatre En Alquiler de la companyia Porta 4 que va permetre reflexionar sobre la realitat actual immobiliària, els augments dels preus del lloguer, els desnonaments, els assetjaments immobiliaris i la gentifricació (veure vídeo del debat posterior).

Properes activitats del cicle
El 22 de novembre el diàleg “Discriminacions quotidianes” i el 29 de novembre el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al volant de la novel·la Crímenes de hambre. L’últim dia, el diumenge 2 de desembre, el cicle torna al gènere teatral amb “La Negra” de la companyia La Troupe de la Concòrdia a l’Espai 10 de la Coma Cros a les 12.00 h.

La Fundació SER.GI porta més de 20 anys treballant la sensibilització al voltant de valors de la convivència, la diversitat i la inclusió social a Girona. En aquesta edició es compta amb les sinergies d’altres entitats socials, institucions i persones a títol personal que són clau en l’entramat social dels municipis on actua l’entitat.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies