pis pel projecte dones supervivents de la Fundació SER.GI

Estem reformant un habitatge per destinar-lo a dones supervivents

30 d'abril de 2021

Hem començat l’adequació del darrer pis adquirit per la Fundació SER.GI a principis d’any a través del procés de tanteig i retracte. La rehabilitació, que és de poca envergadura, consisteix bàsicament en el repàs de la instal·lació elèctrica, ajustament dels armaris de la cuina, revisió de la caldera i finalment la realització de les tasques de pintura de l’interior de l’habitatge.

Es preveu que les reformes s’allarguin per un període de dos mesos i que un cop finalitzades, es podrà adjudicar l’habitatge a la unitat familiar seleccionada. L’immoble serà destinat al projecte “Dones Supervivents” i d’aquesta manera comptarem amb 8 habitatges reservats a dones que han patit algun tipus de violència masclista a les comarques gironines.

L’objectiu principal del projecte es que les dones afectades puguin refer la seva vida de manera autònoma i independent, en condicions de normalitat a través d’un suport en la reconstrucció social i personal. Poder oferir un pis assequible és un element clau per aquesta reconstrucció i dona tranquil.litat i seguretat per a elles i pels seus fills/es.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies