Actualitat / Notícies

Estem reformant un habitatge per destinar-lo a dones supervivents

Hem començat l’adequació del darrer pis adquirit per la Fundació SER.GI a principis d’any a través del procés de tanteig i retracte. La rehabilitació, que és de poca envergadura, consisteix bàsicament en el repàs de la instal·lació elèctrica, ajustament dels armaris de la cuina, revisió de la caldera i finalment la realització de les tasques de pintura de l’interior de l’habitatge.

Es preveu que les reformes s’allarguin per un període de dos mesos i que un cop finalitzades, es podrà adjudicar l’habitatge a la unitat familiar seleccionada. L’immoble serà destinat al projecte “Dones Supervivents” i d’aquesta manera comptarem amb 8 habitatges reservats a dones que han patit algun tipus de violència masclista a les comarques gironines.

L’objectiu principal del projecte es que les dones afectades puguin refer la seva vida de manera autònoma i independent, en condicions de normalitat a través d’un suport en la reconstrucció social i personal. Poder oferir un pis assequible és un element clau per aquesta reconstrucció i dona tranquil.litat i seguretat per a elles i pels seus fills/es.

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…

Rehabilitació habitatge per a lloguer social
Habitatge social

En marxa la primera rehabilitació del projecte ReHabitem

Aquest inici d’any marca un punt d’inflexió per al projecte ReHabitem, de la Fundació SERGI, amb l’inici de la primera rehabilitació d’un habitatge a Cassà de la Selva. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu…