Actualitat / Notícies

Estem reformant un habitatge per destinar-lo a dones supervivents

Hem començat l’adequació del darrer pis adquirit per la Fundació SER.GI a principis d’any a través del procés de tanteig i retracte. La rehabilitació, que és de poca envergadura, consisteix bàsicament en el repàs de la instal·lació elèctrica, ajustament dels armaris de la cuina, revisió de la caldera i finalment la realització de les tasques de pintura de l’interior de l’habitatge.

Es preveu que les reformes s’allarguin per un període de dos mesos i que un cop finalitzades, es podrà adjudicar l’habitatge a la unitat familiar seleccionada. L’immoble serà destinat al projecte “Dones Supervivents” i d’aquesta manera comptarem amb 8 habitatges reservats a dones que han patit algun tipus de violència masclista a les comarques gironines.

L’objectiu principal del projecte es que les dones afectades puguin refer la seva vida de manera autònoma i independent, en condicions de normalitat a través d’un suport en la reconstrucció social i personal. Poder oferir un pis assequible és un element clau per aquesta reconstrucció i dona tranquil.litat i seguretat per a elles i pels seus fills/es.

Notícies relacionades

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…