Actualitat / Notícies

Diagnosi d’habitatges buits a Figueres, Anglès i Palafrugell

Aquests darrers mesos la Fundació SER.GI hem estat realitzant tres projectes de diagnosi d’habitatges buits a tres municipis de les comarques gironines. En concret s’han realitzat estudis de camp a Figueres, Anglès i Palafrugell. Els estudis han estat entregats aquest mes de desembre als ajuntaments pertinents.

Mitjançant una metodologia d’aproximació i un treball de camp molt rigorós als carrers i districtes dels municipis, hem pogut constatar i apropar-nos per conèixer la realitat de cada municipi i elaborar així un estudi detallat que permeti a les administracions pertinents actuar. Els ajuntaments, com a administració local i més propera als ciutadans, han d’actuar i mirar de donar resposta a les necessitats d’habitatge dels seus convilatans. Aquests estudis són un primer pas necessari per a una futura intervenció per part de les administracions que ajudi a regular i a revertir el dèficit actual d’habitatge assequible.

Notícies relacionades

Habitatge social

Nou Servei d’habitatge a Platja d’Aro

Iniciem un nou servei a Platja d’Aro per acompanyar famílies en risc de pèrdua d’habitatge L’Ajuntament de Platja d’Aro ens ha encarregat la posada en marxa d’un nou servei d’acompanyament per a les famílies que…