Actualitat / Notícies

Continuem un any més amb el projecte InSalt

InSalt! És un projecte a on acompanyem joves en el pas de l’ESO a les formacions postobligatòries i també treballem amb joves que volen retornar al sistema educatiu.

Tenim un espai grupal l’objectiu del qual és que les persones joves que no han trobat un recurs formatiu tinguin un lloc de trobada, es mantinguin actives i no perdin els hàbits més bàsics, a més es treballen habilitats socials, relacionals, resolució de conflictes, etc. Podríem dir que és una mica un “entrenament” per assegurar l’encaix i l’èxit al recurs formatiu al que accedeixin. Segons el perfil de joves adaptem els continguts, però aquests sempre es donen de forma dinàmica i vivencial. 

Brigades joves
Dins el projecte, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salt, també oferim les brigades joves. Es tracta de la primera experiència laboral de persones joves en un espai municipal i que compten amb l’acompanyament i el seguiment d’un educador al llarg dels mesos que dura el contracte. La intenció és que o bé es quedin treballant a l’espai o bé trobin una altra feina.

Ens trobem al Casal Cívic i Comunitari Salt—Les Bernardes, que ens acull i n’estem molt agraïts!


Aquest projecte rep la col·laboració de La Fundació La Caixa dins la convocatòria d’ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials #Convocatories2022

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…