Cartell Campanya SOS Lloguers i subministres Fundació SERGI

SOS LLOGUERS i subministres

Campanya finalitzada. Moltes gràcies!

La pèrdua de llocs de treball o d’ingressos arran de l’actual pandèmia del COVID ha generat moltes dificultats per a moltes famílies per fer front a les despeses d’habitatge i als subministraments. Això suposa trobar-se davant la pèrdua d’habitatge o amb greus problemes per a subsistir.

Per aquest motiu, des de la Fundació SER.GI, el desembre 2020 i fins el febrer 2021, vam realitzar una campanya de recollida de fons.

 
Llegeix el comunicat de tancament de la campanya:

Donatius a partir de 5€ per col·laborar a pagar lloguers i subministres a famílies que ho necessiten.

La crisi ha provocat l’augment de la morositat en habitatge de lloguer. Llegeix aquí algunes dades, constatacions i propostes que hem recollit fruit de la nostra experiència en habitatge social al territori gironí. Analitzem les causes de l’emergència. SOS lloguers i subministres!

ACCD

Aquesta campanya compte amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació de la Generalitat de Catalunya

Beneficis fiscals per a les col·laboracions amb la Fundació SER.GI

Si sou una persona física…
  • Primers 150€ anuals: a partir del 2016 desgravareu un 75% de l’import.
  • Resta de la donació (superior a 150€): a partir del 2016 desgravareu un 30% de l’import. Aquest percentatge augmenta a un 35%, si col·laboreu per tercer any consecutiu, amb la mateixa entitat i igual quantitat de diners o superior.
(Subjecte a possibles modificacions de la Llei de mecenatge)

Tots els donants surten beneficiats amb les modificació d’alguns aspectes de la Llei 49/2002, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge que van entrar en vigor el 2015.

Una de les principals modificacions ha estat incentivar amb percentatges addicionals de deducció la fidelitat dels donants envers una mateixa entitat beneficiària del mecenatge.

La mesura augmenta els trams de desgravació fiscal i dóna més facilitats per col·laborar econòmicament de manera estable amb causes socials. Els canvis ja es van començar a fer efectius al 2015 però han entrat completament en vigor al 2016.