Actualitat / Notícies

Citylift col·laborarà en els projectes d'habitatge de la Fundació SER.GI

Cayetano Pérez, gerent de Citylift, i Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI, han signat un conveni entre les dues organitzacions que permetrà el treball conjunt en el dret a l’habitatge i també la col·laboració tècnica en els projectes que la Fundació desenvolupa en aquest terreny.

Ara, i gràcies a aquest acord, Citylift s’encarregarà del servei de manteniment obligatori dels ascensors ubicats en blocs d’habitatges de lloguer social que gestiona la Fundació SER.GI, així com les reparacions de manera gratuïta, les adaptacions d’aparells segons la normativa vigent i l’assessorament en adaptabilitat d’ascensors per a l’ús per part de persones amb mobilitat reduïda.

A més, Citylift participarà de la campanya “Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI”, en la que diferents col·lectius col·laboren voluntàriament amb 36 euros anuals per finançar el projecte de masoveria urbana de la Fundació.

L’acord s’emmarca en la política de mecenatge que ambdós organitzacions porten a terme, Citylift mitjançant la col·laboració amb diferents iniciatives esportives i socials, i la Fundació SER.GI amb un programa que permet a les empreses col·laborar en els seus projectes en l’àmbit social.

CITYLIFT és una empresa gironina amb seu a Mas Xirgu, des d’on gestiona l’activitat de les 35 delegacions comercials que té distribuïdes a tot l’estat. Ofereix solucions integrals en el mercat de l’elevació, tant en la instal·lació d’ascensors en edificis nous com en edificis ja existents, el manteniment i reparació d’ascensors de totes les marques i models, solucions per a la mobilitat reduïda, o serveis específics per empreses. Sempre amb una filosofia de negoci propera i transparent.

La Fundació SER.GI, té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l’autonomia de les persones. La Fundació SER.GI porta a terme diferents projectes en el camp de l’habitatge, com la gestió de borses de lloguer social de diferents municipis o el de masoveria urbana, adreçat a aquelles persones o famílies en risc d’exclusió, que han perdut el seu habitatge degut a un desnonament o perquè no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat.

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…