Actualitat / Notícies

Citylift col·laborarà en els projectes d'habitatge de la Fundació SER.GI

Cayetano Pérez, gerent de Citylift, i Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI, han signat un conveni entre les dues organitzacions que permetrà el treball conjunt en el dret a l’habitatge i també la col·laboració tècnica en els projectes que la Fundació desenvolupa en aquest terreny.

Ara, i gràcies a aquest acord, Citylift s’encarregarà del servei de manteniment obligatori dels ascensors ubicats en blocs d’habitatges de lloguer social que gestiona la Fundació SER.GI, així com les reparacions de manera gratuïta, les adaptacions d’aparells segons la normativa vigent i l’assessorament en adaptabilitat d’ascensors per a l’ús per part de persones amb mobilitat reduïda.

A més, Citylift participarà de la campanya “Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI”, en la que diferents col·lectius col·laboren voluntàriament amb 36 euros anuals per finançar el projecte de masoveria urbana de la Fundació.

L’acord s’emmarca en la política de mecenatge que ambdós organitzacions porten a terme, Citylift mitjançant la col·laboració amb diferents iniciatives esportives i socials, i la Fundació SER.GI amb un programa que permet a les empreses col·laborar en els seus projectes en l’àmbit social.

CITYLIFT és una empresa gironina amb seu a Mas Xirgu, des d’on gestiona l’activitat de les 35 delegacions comercials que té distribuïdes a tot l’estat. Ofereix solucions integrals en el mercat de l’elevació, tant en la instal·lació d’ascensors en edificis nous com en edificis ja existents, el manteniment i reparació d’ascensors de totes les marques i models, solucions per a la mobilitat reduïda, o serveis específics per empreses. Sempre amb una filosofia de negoci propera i transparent.

La Fundació SER.GI, té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l’autonomia de les persones. La Fundació SER.GI porta a terme diferents projectes en el camp de l’habitatge, com la gestió de borses de lloguer social de diferents municipis o el de masoveria urbana, adreçat a aquelles persones o famílies en risc d’exclusió, que han perdut el seu habitatge degut a un desnonament o perquè no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat.

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…