Actualitat / Notícies

Participem a la 3a Trobada Pigmalió

El proper 7 de maig tindrà lloc a Madrid la 3a Trobada Pigmalió, al qual assistiran tots els participants del projecte procedents de les diferents ciutats on està implantat: 150 nois i noies de Girona, Banyoles, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar i Madrid.

Amb aquesta jornada es vol reforçar la importància de l’activitat artística i de la pràctica de l’esport com elements motivacionals de rendiment en els estudis. Es faran activitats esportives on els participants tindran l’oportunitat de conèixer experiències relatives al Triatló, rugbi o Boxa entre d’altres. Ens acompanyaran Jennifer Miranda Maqueda, 7 anys consecutius campiona d’Espanya de Boxa, Josep Gasset Teixidor entrenador de rugbi i Raúl Romero Trillo, president del Club Triatló Carabanchel; que transmetran als joves la rellevància de l’esforç i la constància en els estudis, per aconseguir ser persones autònomes en el futur.

Per finalitzar la jornada tots els participants rebran un diploma de reconeixement del seu compromís amb els estudis i amb l’activitat que desenvolupen gràcies al programa.

El Projecte Pigmalió és possible gràcies a la col·laboració de les entitats com la Fundació SER.GI, Càritas, Balia, Ítaca, Fundació Marianao, Ateneu Sant Roc, Fundació Pere Closa, INS Barres i Ones, Col·legi Badalonès; i al suport especial d’empreses del patronat de la FPdGi: Coca-Cola Iberian Partners, Fundació Jesús Serra i la Fundació Bancària “la Caixa”.

Pigmalió treballa la integració escolar a través de l’esport i de les arts per reduir els índexs de fracàs i abandonament escolar de menors amb risc d’exclusió social.

Notícies relacionades

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…

Equip de la Fundació SERGI
Fundació

Fent equip a la Jornada SERGI

El passat 15 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…