Actualitat / Notícies

Participem a la 3a Trobada Pigmalió

El proper 7 de maig tindrà lloc a Madrid la 3a Trobada Pigmalió, al qual assistiran tots els participants del projecte procedents de les diferents ciutats on està implantat: 150 nois i noies de Girona, Banyoles, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar i Madrid.

Amb aquesta jornada es vol reforçar la importància de l’activitat artística i de la pràctica de l’esport com elements motivacionals de rendiment en els estudis. Es faran activitats esportives on els participants tindran l’oportunitat de conèixer experiències relatives al Triatló, rugbi o Boxa entre d’altres. Ens acompanyaran Jennifer Miranda Maqueda, 7 anys consecutius campiona d’Espanya de Boxa, Josep Gasset Teixidor entrenador de rugbi i Raúl Romero Trillo, president del Club Triatló Carabanchel; que transmetran als joves la rellevància de l’esforç i la constància en els estudis, per aconseguir ser persones autònomes en el futur.

Per finalitzar la jornada tots els participants rebran un diploma de reconeixement del seu compromís amb els estudis i amb l’activitat que desenvolupen gràcies al programa.

El Projecte Pigmalió és possible gràcies a la col·laboració de les entitats com la Fundació SER.GI, Càritas, Balia, Ítaca, Fundació Marianao, Ateneu Sant Roc, Fundació Pere Closa, INS Barres i Ones, Col·legi Badalonès; i al suport especial d’empreses del patronat de la FPdGi: Coca-Cola Iberian Partners, Fundació Jesús Serra i la Fundació Bancària “la Caixa”.

Pigmalió treballa la integració escolar a través de l’esport i de les arts per reduir els índexs de fracàs i abandonament escolar de menors amb risc d’exclusió social.

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…