Actualitat / Notícies

Cantant per la Solidaritat al Teatre de Lloret

El diumenge 4 de febrer va ser una jornada plena de música i solidaritat al Teatre de Lloret de Mar. Més de 200 persones van participar al concert solidari GospelxSERGI, protagonitzat pel Cor Gospel Girona, que va oferir una actuació vibrant i emotiva.

Abans de començar el concert, Albert Quintana, president de la Fundació va agrair l’assistència i va presentar l’acte tot recordant els 45 anys d’història que aquest mes de febrer commemorem i els més de 15 d’acció social a Lloret de Mar. Tot seguit es va projectar en primícia el vídeoQuè fa SERGI a Lloret de Mar?” on expliquem breument els diferents serveis i programes que, de la mà de l’Ajuntament de Lloret, gestionem i impulsem al municipi.

A continuació va començar el concert del Cor Gospel Girona, amb una posada en escena espectacular amb més de 70 cantaires acompanyats per 3 músics i el seu enèrgic director. L’escenari es va omplir de ritme i harmonia, i des del primer moment es va traslladar a tot el Teatre, connectant amb el públic i creant una atmosfera única.

L’esdeveniment, que va ser possible gràcies a la col·laboració de diverses entitats com l’Hotel Samba de Lloret de Mar, el Càmping Lloret Blau, AB Asesores, l’Ajuntament i el Teatre de Lloret de Mar, va aconseguir recaptar prop de 2.000€, després de descomptar les despeses de l’acte. Aquesta xifra serà destinada als projectes socials de la Fundació SERGI, contribuint a la inclusió social i millora de les condicions de vida de persones a qui acompanyem.

Moltes gràcies a totes les persones que ho van fer possible!

Notícies relacionades

Arrodoniment solidari-supermercats Bonpreu Esclat Fundacio SERGI
Mecenatge

Arrodoniment solidari als supermercats BonPreu Esclat

Aquest mes de març 2024, les persones clients dels supermercats BonPreu Esclat de tot Catalunya podran arrodonir la seva compra i col·laborar contra la violència masclista amb la Fundació SERGI. Aquests donatius aniran destinats al…

Cor Gospel Girona
Mecenatge

Gospel X SERGI

Lloret acollirà un concert solidari de gòspel per la inclusió social El diumenge 4 de febrer el Cor Gospel Girona, amb més de 70 cantaires i 4 músics faran vibrar al Teatre de Lloret de…