Actualitat / Notícies

Adquirim un quart habitatge per destinar-lo a lloguer social

Aquest inici d’any 2022 s’ha materialitzat la compra d’un altre pis a través de la fórmula del tanteig i retracte. Aquest habitatge, el quart que adquireix en propietat la Fundació SER.GI, està situat al municipi de Girona, i amplia el parc de l’entitat amb els altres tres situats a Salt, dos adquirits el 2019 i un el 2021.

En aquests moments s’està fent l’anàlisi de costos i possibilitats per a fer-hi arranjaments per adequar-lo i posar-lo a punt. També caldrà adquirir els electrodomèstics necessaris. Tot seguit s’iniciarà, entre les persones que atenem, el procés d’adjudicació de les que hi aniran a viure.

Amb aquesta adquisició la Fundació SER.GI disposa de 4 habitatges de propietat i fa el seguiment d’una borsa de més de 140 habitatges que acullen a més de 400 persones en risc d’exclusió a Girona, Lloret de Mar, Figueres, Caldes de Malavella, Salt i La Bisbal.

Si ets propietari d’un pis buit i el vols posar a lloguer, obre la porta al lloguer social. Amb la Fundació SER.GI obtindràs el pagament del lloguer de manera puntual i la tranquil·litat del nostre seguiment i acompanyament social a les persones llogateres. Tindràs el pis llogat i gestionat per una entitat amb compromís social i de confiança. Tens un pis buit?

Més informació: https://www.fundaciosergi.org/collabora/obre-la-porta-al-lloguer-social/

Notícies relacionades

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…