Actualitat / Notícies

300 persones participen a la 3a Caminada Solidària a Roses

Prop de 300 persones participen a la  3a Caminada Solidària contra la Violència de Gènere el passat diumenge 24 de novembre, en motiu del Dia internacional contra la violència de gènere, i en benefici del projecte “Dones supervivents”.

Les persones participants, després de realitzar un escalfament de zumba, van caminar encapçalats pels Gegants de Roses, un recorregut fins a 10 km des de la Ciutadella de Roses fins a la platja de l’Almadrava, on es va donar un petit esmorzar. En acabat les més valentes van continuar ballant i exercitant el cos amb més zumba i tot seguit vam gaudir de l’actuació musical de Ariadna Vieyra, concursant a la voz kids 4. Tot seguit es va realitzar un sorteig de diferents productes locals entre els assistents i entrega del donatiu a la Fundació.

Un any més, la Fundació SER.Gi volem agrair molt sincerament a Lídia Marés i mare (impulsores de la caminada) per tot l’esforç en la organització de l’acte, així com la participació, col·laboració i voluntariat de l’Institut Illa de Rodes i Ajuntament de Roses perquè tot anés com estava previst. Creiem que va ser una jornada molt positiva i esperem poder continuant col·laborant en properes edicions.
Després del recompte final dels donatius i dels números venuts pel sorteig, hem recaptat un total brut de 2.286,10€ que de ben segur seran molt ben rebuts al nostre projecte “Dones supervivents” d’habitatge social i acompanyament a dones víctimes de la violència de gènere. Esperem també que l’esdeveniment ajudés a sensibilitzar tan a les persones participants a la caminada com a tots els joves voluntaris de l’Institut Illa De Roses.

Podeu veure un vídeo resum de la jornada realitzat per EmpordàTV a https://youtu.be/yqduuSbNiDE

I un recull de fotografies animades a https://youtu.be/7ug26nXv0NA

Notícies relacionades

Arrodoniment solidari-supermercats Bonpreu Esclat Fundacio SERGI
Mecenatge

Arrodoniment solidari als supermercats BonPreu Esclat

Aquest mes de març 2024, les persones clients dels supermercats BonPreu Esclat de tot Catalunya podran arrodonir la seva compra i col·laborar contra la violència masclista amb la Fundació SERGI. Aquests donatius aniran destinats al…

Cor Gospel Girona, músics i cor al concert solidari GospelxSERGI a Lloret de Mar
Mecenatge

Cantant per la Solidaritat al Teatre de Lloret

El diumenge 4 de febrer va ser una jornada plena de música i solidaritat al Teatre de Lloret de Mar. Més de 200 persones van participar al concert solidari GospelxSERGI, protagonitzat pel Cor Gospel Girona,…