Actualitat / Notícies

2n Cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers

Des la Fundació SER.GI col·laborem amb el “2n Cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers” de Platja d’Aro, que tindrà lloc de l’11 d’octubre al 13 de desembre del 2018

Dijous 11 d’octubre

Obertura del cicle i presentació institucional
9.30 h · Sala d’Actes de l’Ajuntament · Platja d’Aro
Joan Giraut i Cot, alcalde de Castell-Platja d’Aro
Pilar Ferrro Fresno, regidora de Benestar Social i Salut Pública

Conferència · El dol migratori
10-13 h · Sala d’Actes de l’Ajuntament · Platja d’Aro
A càrrec de Joseba Achotegui, psiquiatra i coordinador del Servei d’Atenció Psicopatològica i Psicosocial a Immigrants i Refugiats (SAPPIR), professor de la Universitat de Barcelona, especialista en dol transcultural i migratori.

Dijous 18 d’octubre

Taller · Contes i titelles del món
18 h · Centre Cívic Vicenç Bou · Platja d’Aro
Descobrirem llegendes i contes infantils populars de diferents llocs del món, de la mà de dones del municipi i de l’Associació de Titelles Ale Hop.

Divendres 9 de novembre

Teatre fòrum · La Companyia Nave Va
18 h · Espai Jove · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro
Deconstruint fronteres: quins són els límits físics? I els mentals? Un taller teatral participatiu per reflexionar i qüestionar els límits i les fronteres.

Dimarts 20 de novembre

Taula rodona · Dones i experiències migratòries. Teixint identitats de resistència
18 h · Centre Cívic Vicenç Bou · Platja d’Aro
Reflexionarem sobre les diferents opressions i violències que com a dones i persones migrades es pot patir en àmbits diversos, amb la participació de diferents professionals que aportaran el seu testimoni i les seves vivències personals.

Dijous 13 de desembre

Vídeo fòrum · Blessy
18 h · Espai Jove · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro
Visionat del documental i reflexió posterior sobre el tràfic d’éssers humans a càrrec de representants de Càmeres i Acció i de SICAR cat.
Blessy és una dona de 35 anys que ha viscut una situació de tràfic d’éssers humans. El documental explica la seva vida i de com aquesta història podria ser la de moltes altres dones. Una creació col·lectiva construïda per quatre dones supervivents de tràfic d’éssers humans en col·laboració amb tres realitzadores.

 

Consulteu el programa a:

http://ciutada.platjadaro.com/informacio/pdf/2n-cicle-dialegs.pdf

 

Notícies relacionades

Dia Mundial del refugiat LLoret 2023
Participació i Ciutadania

Acte per les persones refugiades a Lloret

Lloret de Mar s’ha sumat el passat dimarts 20 de juny al dia mundial de les persones refugiades. Amb una ‘performance’ a la platja en què diferents persones es posaven a la pell del que…

Participació i Ciutadania

Xerrada a l’Institut de la Jonquera

El dimarts 7 de març vam entrar les aules de 2n d’ESO de l’Institut de La Jonquera. Des del mateix institut ens van fer la demanda per si podíem explicar la nostra tasca al territori…

Participació i Ciutadania

Concurs fotografia comunitària a Lloret de Mar

Lloret de Mar engega la segona edició del concurs de fotografia comunitària. El concurs vol donar visibilitat als actius de salut presents als barris del municipi, utilitzant la fotografia com a recurs per la presa…