Actualitat / Notícies

2n Cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers

Des la Fundació SER.GI col·laborem amb el “2n Cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers” de Platja d’Aro, que tindrà lloc de l’11 d’octubre al 13 de desembre del 2018

Dijous 11 d’octubre

Obertura del cicle i presentació institucional
9.30 h · Sala d’Actes de l’Ajuntament · Platja d’Aro
Joan Giraut i Cot, alcalde de Castell-Platja d’Aro
Pilar Ferrro Fresno, regidora de Benestar Social i Salut Pública

Conferència · El dol migratori
10-13 h · Sala d’Actes de l’Ajuntament · Platja d’Aro
A càrrec de Joseba Achotegui, psiquiatra i coordinador del Servei d’Atenció Psicopatològica i Psicosocial a Immigrants i Refugiats (SAPPIR), professor de la Universitat de Barcelona, especialista en dol transcultural i migratori.

Dijous 18 d’octubre

Taller · Contes i titelles del món
18 h · Centre Cívic Vicenç Bou · Platja d’Aro
Descobrirem llegendes i contes infantils populars de diferents llocs del món, de la mà de dones del municipi i de l’Associació de Titelles Ale Hop.

Divendres 9 de novembre

Teatre fòrum · La Companyia Nave Va
18 h · Espai Jove · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro
Deconstruint fronteres: quins són els límits físics? I els mentals? Un taller teatral participatiu per reflexionar i qüestionar els límits i les fronteres.

Dimarts 20 de novembre

Taula rodona · Dones i experiències migratòries. Teixint identitats de resistència
18 h · Centre Cívic Vicenç Bou · Platja d’Aro
Reflexionarem sobre les diferents opressions i violències que com a dones i persones migrades es pot patir en àmbits diversos, amb la participació de diferents professionals que aportaran el seu testimoni i les seves vivències personals.

Dijous 13 de desembre

Vídeo fòrum · Blessy
18 h · Espai Jove · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro
Visionat del documental i reflexió posterior sobre el tràfic d’éssers humans a càrrec de representants de Càmeres i Acció i de SICAR cat.
Blessy és una dona de 35 anys que ha viscut una situació de tràfic d’éssers humans. El documental explica la seva vida i de com aquesta història podria ser la de moltes altres dones. Una creació col·lectiva construïda per quatre dones supervivents de tràfic d’éssers humans en col·laboració amb tres realitzadores.

 

Consulteu el programa a:

http://ciutada.platjadaro.com/informacio/pdf/2n-cicle-dialegs.pdf

 

Notícies relacionades

Calendari interreligiós de Lloret de Mar
Participació i Ciutadania

Portes obertes dels centres de culte de Lloret

Lloret de Mar ha publicat un any més el Calendari Interreligiós, que s’impulsa des del Pla de Ciutadania, amb les festivitats de les diferents comunitats i associacions religioses de la vila. Es tracta de la…

PLAC Lloret tallers 25N
Participació i Ciutadania

Tallers per a commemorar el 25N a Lloret

Des del Pla local de ciutadania (PLAC) de Lloret hem realitzat uns tallers per a commemorar el 25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones. Es tracta de tres tallers on hi han…

Participació i Ciutadania

E-cures!!

Ens sumem a un nou projecte! Amb l’objectiu d’agrupar les iniciatives que estem duent a terme diverses entitats i cooperatives del territori relacionades amb el sector de les cures, com a Fundació vam respondre a…