El Col·legi API de Girona lliura 3.000 € a la Fundació SER.GI

El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Girona ha fet, aquest migdia, el lliurament del Premi Solidari dotat en 3.000 € a la Fundació SER.GI, entitat que treballa per a una societat inclusiva amb especial incidència a la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social.
L’acte, que ha tingut lloc a la seu del col·legi API de Girona, s’emmarca en la línia d’acció que el col·legi dedica cada any a la responsabilitat social corporativa. El vicepreseident del col·legi, en David Saura ha acompanyat al president dels API gironins, Joan Company qui ha fet lliurament del xec als responsables de SER-GI, qui ha destacat la rigorositat, l’honestedat i la transparència com a valors que comparteixen ambdues entitats. Per la seva part, la fundació premiada aquest 2018 ha estat representada pel president el sr. Bru Pellissa i el seu director en Lluís Puigdemont.

Aquesta donació és fa en reconeixement a la tasca de la fundació SER.GI i concretament per destinarlo al programa Hàbitat centrat en l’habitatge social i a través del qual faciliten l’accés i el manteniment a l’habitatge a famílies en situació d’exclusió residencial davant casos de desnonament, per exemple.

El Col·legi API compta entre les seves principals estratègies, la responsabilitat social corporativa, en el context de la qual ha desenvolupat diverses accions en els darrers anys. Dins d’aquestes accions hi ha la creació del Premi Solidari que s’otorga a persones, entitats o projectes que tenen per objecte ajudar a persones desfavorides o en risc d’exclusió i treballen sota els criteris del valor social, la innovació i el suport.

Els destinataris del Premi en els darrers anys han estat: 2017 a KSAMEU, 2016 a Casa Nostra Casa Vostra, 2015 a la Fundació Drissa, 2014 a la Fundació Oncolliga, 2013 a la Fundació Ramon Noguera, el 2012 a Càritas Diocesana de Girona, el 2011 a l’Associació Traçant Camins -Amics de La Sopa, centre d’acolliment i serveis socials i 2010, 2009 i anteriorment a la Marató de TV3.

Educació

La metodologia Freinet, ahir i avui. Acte de fi de curs del MRPdeGirona

Aquest proper dimarts 28 de maig a les 18.00 h de la tarda es celebrarà l’acte de fi de curs del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona que girarà a l’entorn de FREINET: AHIR i AVUI.

L’acte, conduit per en MON MARQUÈS, professor emèrit de Pedagogia de la Universitat de Girona, estarà dividit en dues parts: Una amb la presentació del llibre “Els vaig prometre el mar”, de Sebastián Gertrúdix, professor i membre de MRP i Sergi Bernal, geogràfic i documentalista; i l’altra, amb la participació de les escoles Nabí de Barcelona i l’escola 9d4t de Quart que en l’actualitat fan servir la metodologia Freinet.

Educació

II Jornada d’Acció Social: Joves i segones oportunitats educatives

La Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) conjuntament amb la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (UDG) organitzen la II Jornada d’Acció Social: Joves i segones oportunitats educatives el proper dia 24 de maig. Quan: 24 de maig de 2019, de 9 a 13h On: Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat […]

Fundació

25 anys de solidaritat: Assemblea anual de la Coordinadora d’ONG Solidàries

Posem en valor la feina feta en 25 anys! Un any més participem a l’Assemblea anual de la Coordinadora d’ONG Solidàries celebrada aquest dissabte 4 de maig al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Ha estat una jornada de retrobaments, que ha servit també per a fer balanç i celebrar els nostres 25 […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats