Actualitat / Notícies

XERRAC FUSTERS: “Tot es basa en una relació de confiança”

Parlem amb Martí Carreras, l’ànima de Xerrac Fusters.

Xerrac Fusters és una fusteria ubicada al barri de Sant Narcís de Girona. En Martí ens explica que ara fa deu anys buscava una nau industrial per fer créixer el negoci que tenia a Vilablareix, però va trobar l’actual local, i s’hi va instal·lar. Des de llavors, funciona com a fuster del barri; no hi ha gaires fusteries al centre de Girona i gràcies al boca orella li arriben la majoria de clients. Li agrada el contacte proper i directe amb els veïns, que li encarreguen tot tipus de feines.

Des de quan col·labores amb la Fundació SERGI? 

Deu fer uns tres anys i mig. Estic involucrat a l’Associació de Veïns de Sant Narcís, i conec els projectes que feu, a alguns dels tècnics de la Fundació, i també he participat des dels inicis a la Comunalitat del Güell. Gràcies a aquesta proximitat, em vau demanar un dia si us podia fer una feina, i així vaig començar.  

Quina col·laboració fas? 

Sobretot són feines de reparació de mobles de cuina, portes, panys, etc. A vegades també alguna feina més grossa, en col·laboració amb altres professionals de confiança de SERGI. Quan rebo un encàrrec, faig un pressupost el màxim d’ajustat, i quan me l’aproveu hi aplico un descompte. Tot es basa en una relació de confiança.  

Com explicaries el que suposa per tu col·laborar amb la Fundació SERGI? 

M’agrada col·laborar. Amb molts dels meus clients, sovint haig d’anar molt alerta de com explico la proposta de feina a fer. Dones tota la informació i el client decideix. Amb vosaltres faig el mateix, i noto que us importa la persona que llogarà l’habitatge, i voleu que hi visqui bé. Sovint tinc clients que no els hi preocupa, que em diuen “total, posaré el pis a lloguer…ja s’espavilaran”. En canvi, quan parlo amb l’Anna o en Marc (tècnics de l’àrea d’habitatge social) tenen molt en compte que hi anirà a viure aquesta o aquella família. Tenen una mirada social i que valora la meva opinió i la meva feina. Em sento molt valorat. 

Què li diríeu a una empresa que estigui valorant col·laborar amb la Fundació SERGI? 

Doncs que és senzill, i que ho poseu sempre tot molt fàcil, com la feina de coordinació amb altres professionals com paletes, lampistes, etc. I que hi ha una relació de confiança amb tots, i això és tranquil·litzador, i poseu moltes facilitats en la gestió de les obres.  

Girona, 12 de desembre de 2023 

Notícies relacionades