Actualitat / Notícies

VI Jornades Repensem l’escola. Avancem col·lectivament?
Quins reptes tenim per caminar cap a una educació alliberadora i equitativa?

Després cinc edicions repensant l’escola amb membres de tota la comunitat educativa, arriben de nou les jornada Repensem l’Escola, un espai de reflexió, formació i intercanvi amb la intenció de seguir avançant.

Des de l’Escola Bressol fins a Batxillerat, i passant també pels espais d’educació no formal l’educació al país s’està movent, revolucionant. Ens cal compartir i contrastar il·lusions, neguits i experiències concretes per avançar segures i col·lectivament.

Enguany us proposem una jornada amb una metodologia diferent a l’habitual. Escalfarem motors amb una Conversa a dues bandes, amb en Ramon Casadevall, mestre i pedagog, i la Fina Espinosa, educadora social. El públic hi tindrà un paper actiu i protagonista. Seguirem amb uns Espais de conversa oberts, amb grups reduïts  aprofundirem en els temes del vostre interès.

 • DIA I HORA: dissabte 20 de maig de 8:45 a 13:45h.
 • LLOC: Escola Annexa-Joan Puigbert. C/ Isabel la Catòlica 24, 17004 Girona.
  Podeu aparcar al pàrquing dels Serveis Educatius dels Gironès (60 places) i als pàrquings de la UdG del Barri Vell.
 • PREU: 10€ per als socis del MRP, estudiants i col·legiats del COPEC, i de 15€ per als no socis. Inclou l’esmorzar.
 • INSCRIPCIONS*: fins a 17 de maig, a través de l’enllaç:
  https://docs.google.com/forms/d/1Z2iUDnXs1Gx-bOOhT-G380H-EVVf0bSDo1r5g5xLU9o/edit
  *La inscripció només queda formalitzada una vegada s’han enviat les dades a través de la web i s’ha fet el pagament. La inscripció sense el pagament corresponent no assegura la reserva de plaça. Cal fer un ingrés especificant el nom i cognoms de cada participant, així com el concepte REPENSEM 2017, a nom d’Associació MRP de Girona, al número de compte ES20 2100 4279 2122 0011 2092 de CaixaBank.

ORGANITZEN:

 • Moviment de Renovació Pedagògica de Girona
 • Fundació SER.GI
 • COPEC Col·legi de Pedagogos de Catalunya
 • UdG Facultat d’Educació i Pedagogia

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…