Actualitat / Notícies

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar.

La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet la representació el divendres 30 de juny del 2023 al Teatre del municipi. Des de l’any passat que, després de realitzar diversos tallers, s’ha impulsat un grup de teatre per donar resposta a la demanda de diversos dels usuaris. Aquest any, el grup de joves s’ha centrat en fer una representació i, en concret, han preparat una adaptació de l’obra Toc Toc, cèlebre obra de teatre que tracta en clau d’humor el Trastorn Obsessiu Compulsiu.

Tot plegat ha estat una experiència molt positiva i la intenció de la Tarda Jove és que, a partir del curs vinent, la companyia Els Peripatètics comenci a funcionar sola. Sou unes artistes!

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…