Actualitat / Notícies

Concert i testimonis a l’acte “Amb Tu segueixo” per les microBeques 2023

El passat dijous 29 de juny vam celebrar l’acte “Amb TU, segueixo!” on vam viure moments molt emotius amb testimonis que posen de relleu l’impacte real de les microBeques16+ en les joves i el seu itinerari de vida. Enguany és la tercera edició i com sempre, l’acte serveix com a tret de sortida anual de la campanya que pretén sensibilitzar i aconseguir fons per material, afrontar despeses de transport i matrícules de joves que volen estudiar.

Per començar, l’acte es va iniciar amb una breu actuació en violí d’una jove del projecte InSalt i després vam repassar les dades tot fent un retorn qualitatiu i quantitatiu de les microBeques donades el curs anterior i escoltar les joves i les seves opinions. Tot seguit vam continuar l’esdeveniment amb un super concert d’El Güeno, que en format trio (guitarra i veu, trompeta i percussió) van amenitzar l’acte convertint-lo en una festa amb ritmes aflamencats i palpitants. Moltes gràcies per fer-nos gaudir i ballar!!

L’acte es va fer a l’acollidora sala El Teler de l’Ateneu Popular de Salt, i estem molt agraïdes que ens facilitessin tant les coses.

Podeu col·laborar amb la campanya i donar oportunitats educatives durant tot el juliol, agost i setembre 2023 des d’aquí. Moltes gràcies!

Us deixem un recull d’algunes imatges.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…