Actualitat / Notícies

Tallers vocacionals

20 persones joves vinculades als projectes de l’àrea d’educació de Fundació SER.GI participaran a un programa de descoberta vocacional.

La Fundació Nous Cims inicia novament el “Programa de Descoberta de Propòsit i Vocació” dirigit a persones joves desorientades o desmotivades, vinculades a entitats socials.  En el nostre cas són usuàries de projectes de l’àrea d’educació que cerquen un impuls en la seva vida per tal de definir un itinerari formatiu i/o laboral d’èxit.

El Taller “Descobreix el teu cim” té una durada de 5 sessions o “camps base” a on els i les joves participants treballaran entorn les seves motivacions, les seves capacitats i talents, se’ls proporcionaran eines innovadores, creatives i lúdiques per acompanyar-les en la tria del seu propi itinerari.  Els i les joves esdevenen protagonistes de la seva pròpia vida i el seu camí, juntament amb el seu grup –l’expedició- i acompanyats del facilitador/a dels tallers –el “xerpa”.

En aquesta ocasió els tallers es duran a terme en el marc de dos projectes de l’àrea d’educació, Tarda Jove de Lloret de Mar i Porta d’ACCÉS de Salt. Hi participaran 20 joves i 2 tècniques.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…