Actualitat / Notícies

SER.GI farà el servei d’acompanyament a les famílies adjudicatàries d’un habitatge municipal a Girona

Aquest mes de gener, de la mà de l’Ajuntament de Girona, hem iniciat un servei d’orientació i d’acompanyament socioeducatiu a les 170 unitats familiars adjudicatàries d’un habitatge del parc municipal.

Aquest servei pretén oferir un suport i acompanyament social a aquestes persones que es troben en risc d’exclusió i alhora fer una comprovació de l’estat de conservació i manteniment dels habitatges del parc municipal, gestionat per l’Oficina Municipal d’Habitatge (OMH).

El propòsit principal és ajudar a promoure el canvi en les persones llogateres que tenen la seva xarxa social debilitada, o que es troben en una situació de desavantatge o dificultat i, en conseqüència, en un punt de partida gens òptim per a l’emancipació i l’autonomia. 

La clau d’aquest acompanyament és facilitar les connexions amb xarxes operatives que puguin ajudar les persones partint de les seves competències i capacitats. En última instància es persegueix el seu òptim desenvolupament (personal, laboral, familiar, de salut, d’habitatge, etc.) per tal que assoleixin una integració social satisfactòria. El servei ja està en marxa, i s’oferirà per un període de dos anys, fins a finals del 2023.

Notícies relacionades

Habitatge social

Nou Servei d’habitatge a Platja d’Aro

Iniciem un nou servei a Platja d’Aro per acompanyar famílies en risc de pèrdua d’habitatge L’Ajuntament de Platja d’Aro ens ha encarregat la posada en marxa d’un nou servei d’acompanyament per a les famílies que…