Acompanyament a les persones

SER.GI farà el servei d’acompanyament a les famílies adjudicatàries d’un habitatge municipal a Girona

20 de febrer de 2022

Aquest mes de gener, de la mà de l’Ajuntament de Girona, hem iniciat un servei d’orientació i d’acompanyament socioeducatiu a les 170 unitats familiars adjudicatàries d’un habitatge del parc municipal.

Aquest servei pretén oferir un suport i acompanyament social a aquestes persones que es troben en risc d’exclusió i alhora fer una comprovació de l’estat de conservació i manteniment dels habitatges del parc municipal, gestionat per l’Oficina Municipal d’Habitatge (OMH).

El propòsit principal és ajudar a promoure el canvi en les persones llogateres que tenen la seva xarxa social debilitada, o que es troben en una situació de desavantatge o dificultat i, en conseqüència, en un punt de partida gens òptim per a l’emancipació i l’autonomia. 

La clau d’aquest acompanyament és facilitar les connexions amb xarxes operatives que puguin ajudar les persones partint de les seves competències i capacitats. En última instància es persegueix el seu òptim desenvolupament (personal, laboral, familiar, de salut, d’habitatge, etc.) per tal que assoleixin una integració social satisfactòria. El servei ja està en marxa, i s’oferirà per un període de dos anys, fins a finals del 2023.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies