Actualitat / Notícies

Seguim amb la campanya #obrelaporta al lloguer social

Amb la voluntat de contribuir a fer més visible, sensibilitzar i denunciar la problemàtica de l’habitatge i fruit de la creixent demanda de moltes de les persones a les que atenem continuem actius amb la campanya “Obre la porta al lloguer social”.

Ara hem entrat en una segona fase de la campanya on estem realitzant una petita acció a les xarxes socials. Hem demanat a diferents persones a adherir-se a la causa i donar la cara a través d’un petit vídeo on es convida a obrir la porta al lloguer social de la mà de la Fundació SER.GI.

Salvador Sunyer del Temporada Alta; Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona; Josep Ribera, ex president de la Fundació SER.GI i empresari de la construcció; Guillem Terribas, llibreter i activista cultural; el grup d’havaneres en femení Les Anxovetes; l’escriptora Núria Esponellà, premi Prudenci Bertrana 2020; l’actor gironí Jordi Planas; són alguns dels exemples de persones que han donat la cara.

I seguim sumant adhesions! Segueix-nos a les xarxes socials!
facebook  |  twitter  |  instagram  |  youTube

 

 

 

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…

Rehabilitació habitatge per a lloguer social
Habitatge social

En marxa la primera rehabilitació del projecte ReHabitem

Aquest inici d’any marca un punt d’inflexió per al projecte ReHabitem, de la Fundació SERGI, amb l’inici de la primera rehabilitació d’un habitatge a Cassà de la Selva. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu…