Actualitat / Notícies

Seguim amb la campanya #obrelaporta al lloguer social

Amb la voluntat de contribuir a fer més visible, sensibilitzar i denunciar la problemàtica de l’habitatge i fruit de la creixent demanda de moltes de les persones a les que atenem continuem actius amb la campanya “Obre la porta al lloguer social”.

Ara hem entrat en una segona fase de la campanya on estem realitzant una petita acció a les xarxes socials. Hem demanat a diferents persones a adherir-se a la causa i donar la cara a través d’un petit vídeo on es convida a obrir la porta al lloguer social de la mà de la Fundació SER.GI.

Salvador Sunyer del Temporada Alta; Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona; Josep Ribera, ex president de la Fundació SER.GI i empresari de la construcció; Guillem Terribas, llibreter i activista cultural; el grup d’havaneres en femení Les Anxovetes; l’escriptora Núria Esponellà, premi Prudenci Bertrana 2020; l’actor gironí Jordi Planas; són alguns dels exemples de persones que han donat la cara.

I seguim sumant adhesions! Segueix-nos a les xarxes socials!
facebook  |  twitter  |  instagram  |  youTube

 

 

 

Notícies relacionades

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…