Actualitat / Notícies

Preparant el projecte “Re-Habitem”

Avui, a Girona no podem donar accés a un habitatge a totes les persones que atenem i, en canvi, als barris de la ciutat hi ha molts habitatges, alguns de particulars, que es troben buits i en desús.
I si els re-habitem i els omplim de vida?

Des de la Fundació SER.GI estem preparant el projecte “Re-Habitem”, una proposta i campanya que pretén aconseguir la cessió d’habitatges o locals en desús a la ciutat de Girona per poder oferir un lloguer social. A canvi de la cessió, volem ajudar als propietaris a fer front a una rehabilitació d’aquests habitatges, amb una mirada sostenible i de millora de l’eficiència energètica.

Creiem que pot resultar avantatjós per les persones propietàries, per la millora dels nostres barris i per les persones que acompanyem que, en molts casos, no poden fer front a un lloguer convencional.  

Amb la intenció d’iniciar la campanya i el nou projecte a la tardor vinent, hem començat a teixir complicitats que de ben segur ens hi ajudaran. En aquest sentit, el passat mes de juny, vam signar un acord de col·laboració amb Garbet Cooperativa d’Inserció, una cooperativa compromesa amb la inserció laboral i especialitzada en la rehabilitació d’habitatges i edificis. Elena Farré, presidenta de la cooperativa va signar l’acord amb Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI.

Amb la mateixa voluntat, el passat 12 de juliol, la presidenta del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’edificació de Girona, Carme Domènech va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació SER.GI, que ens ha de permetre realitzar els projectes amb garanties i millorar-ne la difusió.

Seguirem informant…

Conveni amb Garbet Cooperativa
Moment de la signatura del conveni amb Garbet Cooperativa
Moment de la signatura amb el Col·legi d’Aparelladors de Girona

Notícies relacionades

Un moment del concert contra la violència masclista a Girona
Habitatge social

Sensibilització del projecte Dones supervivents

Concert contra la violència masclista Prop de 125 persones van assistir al concert contra la violència masclista i en favor del projecte d’habitatge social i acompanyament a Dones Supervivents, que vam realitzar el 24 de novembre al Teatre…

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…