Actualitat / Notícies

Formació: L’educació 360 als municipis gironins

El proper divendres 27 de novembre, la Diputació de Girona, de la ma de Xarxa Territorial Educació 360 i la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, ofereix una formació virtual destinada a personal de l’administració pública de la província de Girona.

L’educació 360 als municipis gironins

Bases teòriques i conceptuals de l’educació 360. Experiències d’educació 360 en clau municipal. Bases, eixos i participació dels Plans Estratègics Educatius Municipals des de la perspectiva de l’Educació 360. Guió i procés d’elaboració dels Plans Estratègics Educatius Municipals.

Nombre d’hores: 4 hores
Dates: 27 de novembre de 2020
Horari: 10h a 14h

 

INSCRIPCIONS

 

Contingut

Sessió 1 LES BASES DE L’EDUCACIÓ 360

10 a 10:15 Presentació de les jornades de formació: Diputat d’Educació de de la Diputació de Girona, membre de l’Equip Territorial Educació 360.

10:15 a 11h: Bases teòriques i conceptuals de l’educació 360. Moisès Esteban-Guitart (Catedràtic del departament de psicologia de la Universitat de Girona i director de l’Institut de Recerca Educativa).

11:00 a 11:45: Experiències d’educació 360 en clau municipal (coordina Edgar Iglesias, professor del departament de pedagogia de la Universitat de Girona)

11:45 a 12:15 PAUSA

 

Sessió 2 ELS PLANS ESTRATÈGICS EDUCATIUS MUNICIPALS

12:15 a 13h: Bases, eixos i participació dels Plans Estratègics Educatius Municipals des de la perspectiva de l’Educació 360 a càrrec de Quim Brugué (Catedràtic de ciència política del departament de pedagogia de la Universitat de Girona i director científic del Campus Cohesió i Compromís Social de la UdG)

13 a 13:30h: Guió i procés d’elaboració dels Plans Estratègics Educatius Municipals. Membres de l’equip tècnic de l’Educació 360 .

13:30 a 14:00h: Dinàmica de participació i intercanvi. Preguntes i calendarització del procés.

 

….

Programa en PDF

 

Notícies relacionades

Jornada Educo 2023
Educació

Jornada tècnica pels drets de la infància a Madrid

La setmana passada vam participar en la II Jornada “La Infancia En El Centro” que organitza anualment l’ONG Educo. Són dos dies on moltes entitats de tot l’estat espanyol que treballem amb infants i joves,…

MRP Girona logo
Educació

10 anys del MRP de Girona

El passat 1 de març el Moviment de Renovació Pedagògica (MRP) de Girona, va celebrar els 10 anys de la seva refundació, amb un acte titulat “La pedagogia del Projecte” a la Facultat d’Educació i…

Educació

Col·laboració amb el grau de Pedagogia de la UdG

Iniciem una col·laboració amb estudiants del grau de Pedagogia de la UdG en relació amb els seus Treballs de Final de Grau (TFG).  Des del curs passat els estudiants de pedagogia de la UdG poden…