Actualitat / Notícies

Formació: L’educació 360 als municipis gironins

El proper divendres 27 de novembre, la Diputació de Girona, de la ma de Xarxa Territorial Educació 360 i la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, ofereix una formació virtual destinada a personal de l’administració pública de la província de Girona.

L’educació 360 als municipis gironins

Bases teòriques i conceptuals de l’educació 360. Experiències d’educació 360 en clau municipal. Bases, eixos i participació dels Plans Estratègics Educatius Municipals des de la perspectiva de l’Educació 360. Guió i procés d’elaboració dels Plans Estratègics Educatius Municipals.

Nombre d’hores: 4 hores
Dates: 27 de novembre de 2020
Horari: 10h a 14h

 

INSCRIPCIONS

 

Contingut

Sessió 1 LES BASES DE L’EDUCACIÓ 360

10 a 10:15 Presentació de les jornades de formació: Diputat d’Educació de de la Diputació de Girona, membre de l’Equip Territorial Educació 360.

10:15 a 11h: Bases teòriques i conceptuals de l’educació 360. Moisès Esteban-Guitart (Catedràtic del departament de psicologia de la Universitat de Girona i director de l’Institut de Recerca Educativa).

11:00 a 11:45: Experiències d’educació 360 en clau municipal (coordina Edgar Iglesias, professor del departament de pedagogia de la Universitat de Girona)

11:45 a 12:15 PAUSA

 

Sessió 2 ELS PLANS ESTRATÈGICS EDUCATIUS MUNICIPALS

12:15 a 13h: Bases, eixos i participació dels Plans Estratègics Educatius Municipals des de la perspectiva de l’Educació 360 a càrrec de Quim Brugué (Catedràtic de ciència política del departament de pedagogia de la Universitat de Girona i director científic del Campus Cohesió i Compromís Social de la UdG)

13 a 13:30h: Guió i procés d’elaboració dels Plans Estratègics Educatius Municipals. Membres de l’equip tècnic de l’Educació 360 .

13:30 a 14:00h: Dinàmica de participació i intercanvi. Preguntes i calendarització del procés.

 

….

Programa en PDF

 

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…