El proper dia 9 de febrer a les 19:00 h, a la Sala Polivalent de la Casa de la Cultura, tindrà lloc un nou acte del Cicle “Pluralisme, Convivència i Religió” d’aquest any 2017.
En aquesta ocasió la Taula de Diàleg Interreligiós de Lloret de Mar vol mostrar a la ciutadania el treball intern que es va realitzar al llarg de l’any anterior sobre el llibre d’Antoine de Saint-Exupéry “El Petit Príncep”.
“El Petit Príncep” és un llibre molt conegut com a conte infantil, però el seu contingut va més enllà. És un text suggerent que interpel·la al lector i fa sorgir diferents interpretacions. Per això aquest llibre és permanentment actual i ens permet aprofundir en els seus símbols. És per això que des de la Taula de Diàleg Interreligiós es va escollir aquest llibre, inspirant-nos en el treball que ja havien realitzat des del Grup de Diàleg Abrahàmic de Barcelona. Per aquest motiu hem convidat al seu coordinador, Quim Cervera, teòleg i sociòleg, a dinamitzar una taula rodona amb alguns dels membres de la Taula de Diàleg Interreligiós de Lloret de Mar, que ens donaran les seves lectures religioses del llibre.
A la taula comptarem amb Mossèn Josep Maria Castellà de la Parròquia de Sant Romà, Irina Gahk, representant de la comunitat ortodoxa russa, Toni Salazar, representant de la comunitat evangèlica pentecostal de Filadèlfia i Sheetal Mavlankar, representant de la comunitat hindú. També es convidarà al públic a participar, tant preguntant als membres de la taula com donant la seva interpretació personal del llibre.
Al finalitzar l’acte es realitzarà la presentació de la nova edició del Calendari Interreligiós de Lloret de Mar 2017, que vol ser un eina per apropar als veïns i veïnes del nostre municipi, i en el que es recullen les festivitats de l’església catòlica, l’evangèlica, l’ortodoxa, de l’hinduisme, l’islam, el sikhisme i el judaisme.
Dia: 9 de febrer de 2017
Hora: 19:00 h
Lloc: Sala Polivalent de la Casa de la Cultura
Els dies 10 i 11 de març, no et perdis la Jornada Anual d’Educació 360. Reflexionarem, compartirem i aprendrem de les experiències de comunitats que s’han reinventat i han treballat col·laborativament amb els seus entorns per convertir les dificultats en oportunitats per sostenir una educació ampliada per a tothom.
Un 72% de les famílies ateses des de la Fundació SER.GI per qüestions d’habitatge no poden fer front al pagament del lloguer. Si bé el 2019, eren un 48,5%, aquest 2020 s’ha incrementat en un 25%. No només la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus aboca a moltes famílies a la morositat. També […]
El passat 11 de gener vam iniciar les sessions de primera acollida que s’ofereix a les persones que arriben a viure a la ciutat de Girona. En aquesta edició hi participen persones d’entre 19 i 45 anys, principalment joves fins a 25 anys provinents de diverses nacionalitats com Marroc, Nicaragua, Costa de Marfil i sobretot […]