Actualitat / Notícies

El Restaurant La Carpa de l’Estany col·labora en el projecte d’habitatge per a dones supervivents de violència de gènere de la Fundació SER.GI

El Restaurant La Carpa de l’Estany celebrarà quatre dinars solidaris durant aquest 2017 per tal de donar suport a la Fundació SER.GI en el desenvolupament del seu projecte d’habitatge social per a dones supervivents de violència de gènere.

Aquestes accions se celebraran en el marc dels dinars ball organitzats un diumenge al mes pel restaurant La Carpa de l’Estany. El restaurant destinarà dos euros per persona a aquest projecte, tot i que el preu del dinar pels comensals serà el mateix que fins ara.

Amb aquest projecte d’Habitatge Social la Fundació SER.GI vol crear un dispositiu d’habitatges d’inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals.

Actualment existeixen recursos d’urgència per a l’atenció de dones maltractades i els pisos de transició, però, degut a l’elevat nombre de casos aquests recursos han de limitar la temporalitat de l’estada de les seves usuàries, que, en la majoria dels casos no han assolit el grau d’autonomia necessari per a poder viure amb dignitat.

Per aquest motiu la Fundació SER.GI es planteja comptar amb un parc de quatre  habitatges destinats exclusivament a dones que han patit violència domèstica i que arriben a l’entitat derivades pels recursos d’acolliment d’urgència.

Altres objectius inclosos en aquest projecte son l’acompanyament de les usuàries en el seu procés d’autonomia, el suport en la presa de decisions, esdevenir un referent positiu per a la usuària en la seva nova etapa de normalització i recuperació del control de la seva vida.

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…