Actualitat / Notícies

La Taula de Ciutadania i Immigració demana a l’Estat una reforma urgent del reglament de la llei d’estrangeria

Cal evitar que els joves ex-tutelats quedin en situació de desemparament en arribar a la majoria d’edat. La legislació hauria de fer possible la plena incorporació d’aquests joves a la nostra societat.

La Taula de Ciutadania i Immigració, de la que formem part, ha elaborat una manifest que demana a l’Estat una reforma urgent del reglament de la llei d’estrangeria.

Donada la urgència de la necessitat, i sens perjudici que faci falta una reforma en profunditat de la legislació d’estrangeria, demanem al Govern de l’estat que, amb la màxima celeritat, procedeixi a reformar el reglament de la llei d’estrangeria per tal de :

  • Establir una autorització automàtica per treballar per a joves ex tutelats en el moment d’assolir la majoria d’edat
  • Concedir una residència de llarga durada als joves ex tutelats amb autorització de residència en arribar als 18 anys

….

Podeu llegir el Manifest aquí: Manifest de la TCI sobre l’accés a la regularitat

 

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…