Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI participa d'un programa d'orientació a joves que busquen feina

La Fundació SER.GI participa del programa “Girona, Territori Integral” que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de 120 joves de tot el Gironès, amb accions combinades d’orientació laboral, millora de les competències transversals, formació professional específica, i inserció laboral.

Durant el 2016, la Fundació SER.GI tutoritzarà una trentena de joves que vulguin trobar un lloc de treball, amb edats compreses entre els setze i els vint-i-nou anys, i amb perfils acadèmics variats, des de joves que no hagin finalitzat l’ESO fins a persones amb titulació universitària.

El programa “Girona, Territori Integral” es porta terme a la comarca del Gironès, i la Fundació SER.GI participa en els municipis de Cassà de la Selva, Celrà i la Llera del Ter, Llagostera i Salt, territoris a l’entitat té presència i hi treballa des de fa anys.

La Fundació SER.GI treballa des del 2008 en una línia de projectes d’acompanyament a joves, de forma conjunta amb les famílies i amb altres agents dels territoris, cap a recursos formatius que els siguin atractius i motivadors.

El programa “Girona, Territori Integral” està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes Integrals de Garantia Juvenil, i la Fundació hi participa amb altres entitats del tercer sector i administracions, com l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Salt, el Consell Comarcal del Gironès i les entitats Astrid 21, Drissa, Ecosol, Fundació Oscobe i Fundació Ramón Noguera.

“Girona Territori integral” es posarà en marxa a partir del mes de març amb càpsules de formació en diversos temes, que van des d’idiomes, a motivació, passant per coneixements sobre xarxes socials. També es faran visites a empreses perquè els joves pugin conèixer de primera mà el món empresarial dels sectors en que estiguin interessats. El programa, que s’allargarà fins el 31 de desembre està tutoritzat i cada jove tindrà per tant un seguiment personalitzat fins que assoleixi un contracte laboral i/o retorni al sistema educatiu.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre EMO/319/2015”

 

logo_soc logo_gencat2

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…