Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI participa d'un programa d'orientació a joves que busquen feina

La Fundació SER.GI participa del programa “Girona, Territori Integral” que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de 120 joves de tot el Gironès, amb accions combinades d’orientació laboral, millora de les competències transversals, formació professional específica, i inserció laboral.

Durant el 2016, la Fundació SER.GI tutoritzarà una trentena de joves que vulguin trobar un lloc de treball, amb edats compreses entre els setze i els vint-i-nou anys, i amb perfils acadèmics variats, des de joves que no hagin finalitzat l’ESO fins a persones amb titulació universitària.

El programa “Girona, Territori Integral” es porta terme a la comarca del Gironès, i la Fundació SER.GI participa en els municipis de Cassà de la Selva, Celrà i la Llera del Ter, Llagostera i Salt, territoris a l’entitat té presència i hi treballa des de fa anys.

La Fundació SER.GI treballa des del 2008 en una línia de projectes d’acompanyament a joves, de forma conjunta amb les famílies i amb altres agents dels territoris, cap a recursos formatius que els siguin atractius i motivadors.

El programa “Girona, Territori Integral” està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes Integrals de Garantia Juvenil, i la Fundació hi participa amb altres entitats del tercer sector i administracions, com l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Salt, el Consell Comarcal del Gironès i les entitats Astrid 21, Drissa, Ecosol, Fundació Oscobe i Fundació Ramón Noguera.

“Girona Territori integral” es posarà en marxa a partir del mes de març amb càpsules de formació en diversos temes, que van des d’idiomes, a motivació, passant per coneixements sobre xarxes socials. També es faran visites a empreses perquè els joves pugin conèixer de primera mà el món empresarial dels sectors en que estiguin interessats. El programa, que s’allargarà fins el 31 de desembre està tutoritzat i cada jove tindrà per tant un seguiment personalitzat fins que assoleixi un contracte laboral i/o retorni al sistema educatiu.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre EMO/319/2015”

 

logo_soc logo_gencat2

Notícies relacionades

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…

Equip de la Fundació SERGI
Fundació

Fent equip a la Jornada SERGI

El passat 15 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…