Actualitat / Notícies

Kamchàtka tenyeix d'ingenuïtat i curiositat un dissabte qualsevol a la Rambla de Girona

L’espectacle va ser organitzat per la Fundació SER.GI en el marc de Girona Intercultural 2010

El teatre de la companyia Kamchàtka va irrompre al centre de Girona aquest dissabte passat al matí, amb una proposta que buscava la interacció permanent amb els vianants i el públic, on vuit persones amb només una maleta semblaven haver arribat d’algun temps i país llunyans.

Els actors, que amb gran ingenuïtat i curiositat feien una exploració minuciosa del lloc, van interactuar només començar l’espectacle amb els protagonistes d’un casori que havien llogat el trenet turístic per anar a fer un volt pel barri vell, per continuar després a la Rambla improvisant diferents accions amb els vianants: fent de cambrers, prenent el sol, i fins i tot pujant als balcons per aconseguir un contacte directe amb allò que els omplia de curiositat. Amb l’actuació van mostrar les seves emocions i van provocar reaccions en els espectadors que es trobaven pel camí, amb la idea de fer pensar sobre les actituds que tenim vers l’altre, el diferent o l’estranger.

La companyia
Kamchàtka és una companyia de teatre de carrer catalana formada per artistes multidisciplinaris i de diferents orígens i dirigida per l’argentí Adrian Schvarzstein. Des de la seva fundació ha recorregut tretze països amb l’obra homònima, obtenint el 2008 el premi del jurat al millor espectacle al Festival Internacional de Teatre de Carrer de Gent, Bèlgica.

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…