Actualitat / Notícies

Kamchàtka tenyeix d'ingenuïtat i curiositat un dissabte qualsevol a la Rambla de Girona

L’espectacle va ser organitzat per la Fundació SER.GI en el marc de Girona Intercultural 2010

El teatre de la companyia Kamchàtka va irrompre al centre de Girona aquest dissabte passat al matí, amb una proposta que buscava la interacció permanent amb els vianants i el públic, on vuit persones amb només una maleta semblaven haver arribat d’algun temps i país llunyans.

Els actors, que amb gran ingenuïtat i curiositat feien una exploració minuciosa del lloc, van interactuar només començar l’espectacle amb els protagonistes d’un casori que havien llogat el trenet turístic per anar a fer un volt pel barri vell, per continuar després a la Rambla improvisant diferents accions amb els vianants: fent de cambrers, prenent el sol, i fins i tot pujant als balcons per aconseguir un contacte directe amb allò que els omplia de curiositat. Amb l’actuació van mostrar les seves emocions i van provocar reaccions en els espectadors que es trobaven pel camí, amb la idea de fer pensar sobre les actituds que tenim vers l’altre, el diferent o l’estranger.

La companyia
Kamchàtka és una companyia de teatre de carrer catalana formada per artistes multidisciplinaris i de diferents orígens i dirigida per l’argentí Adrian Schvarzstein. Des de la seva fundació ha recorregut tretze països amb l’obra homònima, obtenint el 2008 el premi del jurat al millor espectacle al Festival Internacional de Teatre de Carrer de Gent, Bèlgica.

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…