Kamchàtka tenyeix d'ingenuïtat i curiositat un dissabte qualsevol a la Rambla de Girona

12 de juny de 2010

L’espectacle va ser organitzat per la Fundació SER.GI en el marc de Girona Intercultural 2010

El teatre de la companyia Kamchàtka va irrompre al centre de Girona aquest dissabte passat al matí, amb una proposta que buscava la interacció permanent amb els vianants i el públic, on vuit persones amb només una maleta semblaven haver arribat d’algun temps i país llunyans.

Els actors, que amb gran ingenuïtat i curiositat feien una exploració minuciosa del lloc, van interactuar només començar l’espectacle amb els protagonistes d’un casori que havien llogat el trenet turístic per anar a fer un volt pel barri vell, per continuar després a la Rambla improvisant diferents accions amb els vianants: fent de cambrers, prenent el sol, i fins i tot pujant als balcons per aconseguir un contacte directe amb allò que els omplia de curiositat. Amb l’actuació van mostrar les seves emocions i van provocar reaccions en els espectadors que es trobaven pel camí, amb la idea de fer pensar sobre les actituds que tenim vers l’altre, el diferent o l’estranger.

La companyia
Kamchàtka és una companyia de teatre de carrer catalana formada per artistes multidisciplinaris i de diferents orígens i dirigida per l’argentí Adrian Schvarzstein. Des de la seva fundació ha recorregut tretze països amb l’obra homònima, obtenint el 2008 el premi del jurat al millor espectacle al Festival Internacional de Teatre de Carrer de Gent, Bèlgica.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies