Actualitat / Notícies

Jornada SER.GI juny 22

El passat 17 de juny vam realitzar, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro la trobada semestral de tot l’equip de l’entitat, la Jornada SER.GI (antigament jornada de treballadores).

Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les activitats i contingut de la jornada. En aquesta ocasió es va voler donar pes al fet de posar en coneixement de tothom les diferents accions i projectes que portem a terme pel territori gironí, i que moltes vegades, no totes les persones de SER.GI estem al cas. En aquest sentit, es va realitzar una enquesta prèvia a tot l’equip per tal d’escollir quins eren els projectes que mostraven més interès o desconeixement, per tal que les persones responsables ho poguessin explicar. A partir de diferents dinàmiques i grups de treball, l’equip de treballadores i membres del patronat vam compartir i revisar projectes i experiències que portem a terme, per tal de conèixer i fer més i millor la nostra feina.

Els projectes escollits van ser, de l’àrea d’Habitatge social el servei SAAS (Servei d’atenció a les famílies vulnerables i amb risc d’exclusió); de l’àrea de Participació i Ciutadania vam poder compartir la tasca realitzada al projecte Dones migrades i violència masclista que es porta a terme a Figueres; de l’Àrea d’Educació vam conèixer de primera mà l’estat i experiència del projecte amb joves InSalt. Podeu trobar més informació d’aquests i altres projectes a la memòria 2021 recentment publicada.

També vam explicar el nou projecte de comunalitats urbanes dels barris de santa Eugènia, Sant Narcís i Can Gibert del Pla de Girona, que s’acaba d’iniciar sota el nom de Comunalitat del Güell, on la Fundació SER.GI hi participa activament.

Després d’esmorzar també es va posar en coneixement de tothom el compromís i protocol de l’entitat respecte a la Política del bon tracte cap als infants i adolescents i es van fer propostes per millorar el bon tracte i tenir cura dels companys i companyes, que moltes vegades el dia a dia de feina, no ens permet tenir en compte com caldria.

Alhora es va seguir debatent l’estat actual i futur de la Fundació. Trobar-nos totes i de manera presencial, ens anima i ens recarrega!  Moltes gràcies a les companyes del projecte de Dinamització Comunitària a Platja d’Aro per acollir-nos!

Notícies relacionades

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…

Equip de la Fundació SERGI
Fundació

Fent equip a la Jornada SERGI

El passat 15 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…