Actualitat / Notícies

Jornada: Les entitats miren en clau 360

Enganxa’t a la mirada 360! Vine a conèixer la Guia de Comunitats que Eduquen i repensa el teu projecte comunitari

Treballeu en projectes comunitaris i voleu explorar com connectar la vostra feina amb d’altres agents educatius per generar més i millors oportunitats educatives? Voleu saber com podeu millorar el vostre projecte per contribuir encara més a la reducció de les desigualtats educatives d’infants i joves? Si és així, us animem a participar en la jornada “Les entitats miren en clau 360” que celebrarem el proper 27 de setembre al Centre Cívic Ter (Carrer de Can Sunyer, 46. Girona).
Ja us hi podeu inscriure!!

Durant la trobada, es presentarà la Guia pràctica “Repensem els Projectes Educatius Comunitaris, en clau 360” que ofereix recursos i eines per ajudar a descobrir com incorporar aquesta nova mirada a les entitats que treballen en el sector de l’educació comunitària. La presentació anirà a càrrec de Clàudia Vallvé, coautora de la guia i es durà a terme una dinàmica de grup en què cada entitat aprofundirà sobre com redissenyar els seus projectes per a donar-los una visió 360.

A més, la jornada permetrà conèixer de primera mà diverses experiències amb mirada 360 impulsades per entitats de les comarques gironines. En concret,

La trobada l’organitza la Xarxa Territorial d’Educació 360 a les Comarques Gironines conjuntament amb Càritas Diocesana de Girona, la delegació de Girona del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, la Fundació Catalana de l’Esplai, la Fundació Esplai Girona – Mare de Déu del Mont, la Fundació SER.GI i els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya – demarcació de Girona.

Tots els participants rebran un exemplar de la nova Guia pràctica Repensem els projectes educatius comunitaris, en clau 360.

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…