Actualitat / Notícies

Inici curs escolar a Salt

El passat 8 de setembre es va celebrar a la sala La Mirona de Salt, l’acte d’inauguració del curs escolar 22-23 on hi va ser convidada la Marina Valladares, responsable de l’àrea d’Educació de la Fundació SERGI.

Posar l’infant al centre, donar una mirada capacitadora i teixir complicitats amb tota la comunitat educativa són algunes de les reflexions compartides en la seva intervenció.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Salt, va comptar amb la participació de gran part de la comunitat educativa, amb mestres de la vila, representants de l’ajuntament, el director de Serveis Territorials i algunes entitats.

Podeu llegir l’article “Petits gestos que podem incorporar en la nostra tasca educativa”, que la mateixa autora va escriure al portal social.cat i que resumeix la intervenció realitzada com a inici d’un nou curs escolar i que ens afecta a tots: mestres, escoles, instituts, centres de formació, entitats de lleure, entitats socials…

https://www.social.cat/opinio/17428/petits-gestos-que-podem-incorporar-en-la-nostra-tasca-educativa

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…