Actualitat / Notícies

Gràcies Coronavirus Makers!

Aquesta setmana el col·lectiu Coronavirus Makers Catalunya a Girona (@Cv19FabGirona) ens ha fet entrega de 60 pantalles i salvaorelles i 10 obreportes pels nostres tècnics i tècniques que ajudaran a fer atenció presencial allà on calgui.

Coronavirus Makers neix de la iniciativa per part de la comunitat maker de posar la seva capacitat creadora al servei del personal sanitari (entre altres), de manera altruista i sense ànims de lucre.

La iniciativa sorgeix arran de l’actual crisi sanitària generada per l’arribada del COVID–19 al nostre territori. La comunitat maker ha iniciat, a nivell estatal, una xarxa ciutadana de voluntaris que posen els seus coneixements tecnològics i recursos a disposició d’aquesta causa per pal·liar les necessitats sanitàries derivades de l’escassetat de recursos que s’està donant en els hospitals i centres sanitaris.

La comunitat maker ha decidit organitzar-se per complementar aquest proveïment a través de la impressió d’Equips de Protecció Individuals (protecció respiratòria i ocular) amb impressores 3D.

Més info: https://covidmakers.cat/

 

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…