Actualitat / Notícies

Gràcies Coronavirus Makers!

Aquesta setmana el col·lectiu Coronavirus Makers Catalunya a Girona (@Cv19FabGirona) ens ha fet entrega de 60 pantalles i salvaorelles i 10 obreportes pels nostres tècnics i tècniques que ajudaran a fer atenció presencial allà on calgui.

Coronavirus Makers neix de la iniciativa per part de la comunitat maker de posar la seva capacitat creadora al servei del personal sanitari (entre altres), de manera altruista i sense ànims de lucre.

La iniciativa sorgeix arran de l’actual crisi sanitària generada per l’arribada del COVID–19 al nostre territori. La comunitat maker ha iniciat, a nivell estatal, una xarxa ciutadana de voluntaris que posen els seus coneixements tecnològics i recursos a disposició d’aquesta causa per pal·liar les necessitats sanitàries derivades de l’escassetat de recursos que s’està donant en els hospitals i centres sanitaris.

La comunitat maker ha decidit organitzar-se per complementar aquest proveïment a través de la impressió d’Equips de Protecció Individuals (protecció respiratòria i ocular) amb impressores 3D.

Més info: https://covidmakers.cat/

 

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…