Actualitat / Notícies

Exposició fotogràfica Joves i Actius

El proper divendres 30 de juny a les 12 h s’inaugurarà l’exposició de fotos “Joves i Actius” feta des del taller de fotografia Reactiva’t, que s’ha fet aquest curs 2016-2017.

Les fotografies podran veure’s durant la setmana del 30 de juny fins al 7 de juliol a Can Trinxeria de Cassà de la Selva de 10 a 14 h.

Des del passat novembre, l’Ajuntament de Cassà, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i la Fundació Ser.Gi van ampliar el serveis d’orientació i acompanyament dels joves de 16 a 25 anys en situació d’atur i que no s’estan estudiant.

Dins la nova oferta s’han ofert els tallers “Reactiva’t” de fusteria, fotografia i descoberta personal i de l’entorn. En el taller de fotografia els joves han après a utilitzar tot el potencial de la imatge per desenvolupar la creativitat i realitzar projectes visuals espectaculars, i ara mostren els resultats en aquesta exposició.

 

 

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…