Actualitat / Notícies

Exposició fotogràfica Joves i Actius

El proper divendres 30 de juny a les 12 h s’inaugurarà l’exposició de fotos “Joves i Actius” feta des del taller de fotografia Reactiva’t, que s’ha fet aquest curs 2016-2017.

Les fotografies podran veure’s durant la setmana del 30 de juny fins al 7 de juliol a Can Trinxeria de Cassà de la Selva de 10 a 14 h.

Des del passat novembre, l’Ajuntament de Cassà, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i la Fundació Ser.Gi van ampliar el serveis d’orientació i acompanyament dels joves de 16 a 25 anys en situació d’atur i que no s’estan estudiant.

Dins la nova oferta s’han ofert els tallers “Reactiva’t” de fusteria, fotografia i descoberta personal i de l’entorn. En el taller de fotografia els joves han après a utilitzar tot el potencial de la imatge per desenvolupar la creativitat i realitzar projectes visuals espectaculars, i ara mostren els resultats en aquesta exposició.

 

 

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…