Actualitat / Notícies

Es lliuren els premis del 8è Concurs de fotografia "Diversitat i convivència"

L’acte de lliurament de premis es va fer el divendres passat al Cinema Truffaut, i va comptar amb Guillem Terribas, president del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona i  membres de la Fundació SER.GI en representació del jurat.

La fotografia “La cursa” d’Àngel Vilà va rebre el primer premi valorat en 400 euros. El jurat va concedir el segon premi de 100 euros a una sèrie de tres fotografies del mateix autor, mentre que el tercer premi de 60 euros va recaure en Joan Carles Periz.

Les fotografies seleccionades es podran veure a l’exposició que es va inaugurar en el mateix acte i que ha quedat instal·lada al hall del cinema Truffaut fins el 25 de juliol.


.

La immigració àrab als Estats Units argument de la pel·lícula Amerrika
Després del lliurament dels premis hi va haver la projecció de la pel·lícula Amerrika de la de la cineasta palestino-americana Cherie Dabis. El cinefòrum posterior va comptar amb Isidre Pallàs i Pere Maruny ambdós amb experiència com a cooperants amb Palestina.

Àngel Vilà, amb la fotografia guanyadora “La Cursa” i la sèrie “Feix cultural” que ha guanyat el segon premi

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…