Actualitat / Notícies

Es lliuren els premis del 8è Concurs de fotografia "Diversitat i convivència"

L’acte de lliurament de premis es va fer el divendres passat al Cinema Truffaut, i va comptar amb Guillem Terribas, president del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona i  membres de la Fundació SER.GI en representació del jurat.

La fotografia “La cursa” d’Àngel Vilà va rebre el primer premi valorat en 400 euros. El jurat va concedir el segon premi de 100 euros a una sèrie de tres fotografies del mateix autor, mentre que el tercer premi de 60 euros va recaure en Joan Carles Periz.

Les fotografies seleccionades es podran veure a l’exposició que es va inaugurar en el mateix acte i que ha quedat instal·lada al hall del cinema Truffaut fins el 25 de juliol.


.

La immigració àrab als Estats Units argument de la pel·lícula Amerrika
Després del lliurament dels premis hi va haver la projecció de la pel·lícula Amerrika de la de la cineasta palestino-americana Cherie Dabis. El cinefòrum posterior va comptar amb Isidre Pallàs i Pere Maruny ambdós amb experiència com a cooperants amb Palestina.

Àngel Vilà, amb la fotografia guanyadora “La Cursa” i la sèrie “Feix cultural” que ha guanyat el segon premi

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…