Actualitat / Notícies

Es constitueix el Moviment de Renovació Pedagògica de Girona

El passat dimarts 29 de gener va tenir lloc la constitució del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona, en un acte obert a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG.

La constitució d’aquest moviment a les comarques gironines és fruit dels primers contactes que van tenir lloc durant la jornada Repensem l’Escola que organitza la Fundació SER.GI.

L’acte va començar amb la benvinguda del degà de la Facultat, i després hi va haver la presentació de l’acte i una breu història del moviment a Girona a càrrec de Margarida Falgàs, professora de la Universitat de Girona.

Tot seguit Salomó Marquès, catedràtic d’educació, va impartir la conferència “El moviment de Renovació Pedagògica de Girona: del manifest de 1975 als nostres dies”. Posteriorment Albert Quintana, sots-president de la Fundació SERGI, va parlar de l’actualitat i el nou moviment gironí.

Olga Puignou, Marta Tejedor i Rosa Guàrdia, mestres integrants del nou Moviment de Renovació Pedagògica de Girona van fer la lectura del manifest fundacional.

La cloenda de l’acte de constitució va anar a càrrec de Rosa Gibert, mestra i membre de la Junta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.

Abans de finalitzar Gemma Clapés, Coordinadora dels Programes d’Educació de la Fundació SERGI, va explicar les perspectives de futur, que passen per la nova convocatòria de les Jornades Repensem l’escola 2013 i el disseny de les noves línies de treball i d’actuació.

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…