Actualitat / Notícies

El V Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà el 14, 15, 16 i 17 de juny 2016

El V Congrés del Tercer Sector Social, organitzat per la Taula del Tercer Sector, se celebrarà el 14, 15, 16 i 17 de juny de 2016 a Barcelona sota el lema ‘Créixer socialment’.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza el V Congrés del Tercer Sector Social amb 3 objectius principals:

•   1. Enfortir la identitat, els valors i les capacitats del tercer sector social.

•   2. Reclamar més i millors polítiques socials públiques en l’actual context de crisi econòmica.

•   3. Enfortir l’aliança del tercer sector social amb els poders públics i els altres agents socials.

Aquest dimarts es posa en marxa la maquinària del V Congrés amb la publicació del web i en les propoeres setmanes i mesos s’aniran publicant totes les novetats, continguts i ponents del V Congrés del Tercer Sector Social. Es preveu l’assistència de prop de 2.000 persones.

Através d’aquest web, d’enviaments online i de les xarxes socials de la Taula del Tercer Sector anirem informant a totes les persones interessades de totes les novetats d’aquest V Congrés. Us avancem a continuació quines són les principals novetats d’aquest V Congrés:

UN MISSATGE VALENT

‘Créixer socialment’ és el tema escollit pel V Congrés. La reducció de les desigualtats i l’enfortiment de l’Estat del Benestar ha de ser una prioritat. La recuperació del creixement econòmic només tindrà sentit si ens serveix per tornar a créixer socialment.

4 DIES EN LLOC DE 3

Amb imaginació i innovació hem dissenyat un programa més extens que el d’edicions anteriors, que abasta de dimarts a divendres sense cost addicional. D’aquesta manera oferim als congressistes més oportunitats de reflexió col·lectiva, més espais de trobada i d’intercanvi, més opcions de participació de persones i d’entitats d’arreu del territori, i més possibilitats d’interacció amb el conjunt de les entitats i les institucions participants.

MÉS PARTICIPATIU

Les visites ‘in situ’ a entitats i projectes interessants, juntament amb l’Agora d’Experiències, seran el resultat d’un ampli procés participatiu en la fase pre-congresual, en la qual centenars de persones i d’entitats presentaran les seves propostes.

AMB UN PRESSUPOST MENOR. UN 42% MENYS

A causa de la situació de crisi que viu el país i el propi Tercer Sector hem procurat fer un Congrés més auster que els anteriors. Alhora que hem reforçat la qualitat dels continguts, hem reduït en diverses despeses accessòries: no hi haurà traducció simultània, hi haurà menys activitats simultànies i així haurem de llogar menys sales. El pressupost és un 42% inferior a l’anterior Congrés.

I AMB NOUS PREUS REDUÏTS

A més de mantenir els preus d’inscripció del darrer Congrés malgrat l’increment de l’IVA i d’altres costos, hem creat noves tarifes reduïdes per a estudiants, aturats i jubilats. A més, es podran realitzar inscripcions per a assitir a activitats concretes i no caldrà inscriure’s a tot el Congrés. També donarem noves facilitats per als viatges i l’allotjament dels congressistes procedents de fora de Catalunya.

Més informació a: http://www.congrestercersector.cat/noticies/el-v-congres-del-tercer-sector-social-se-celebrara-el-14-15-16-i-17-de-juny-2016

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…