Actualitat / Notícies

Diagnosi d’habitatges ocupats a Palafrugell

Aquest mes d’octubre la Fundació SER.GI comença un projecte a Palafrugell que consisteix en un diagnòstic de les situacions d’ocupació irregular existents al municipi.

En primer lloc és realitzarà una anàlisi comparativa dels diferents registres d’habitatges ocupats de què disposa l’ajuntament amb l’objectiu de confeccionar un únic llistat. Després caldrà planificar el programa d’inspeccions als habitatges per conèixer les característiques de les ocupacions en relació a:

  • Unitat de convivència resident (núm. de persones, grups d’edat, aspectes socioeconòmics, laborals, relacionals.)
  • Habitatge (tipus d’immoble, any de construcció, m2, condicions d’habitabilitat, propietat de la finca, subministraments, estat de conservació.)
  • Comunitat (estat de conservació, si està constituïda, relació veïnal.)

Per últim es farà un buidatge de les enquestes realitzades i es redactarà una memòria final així com un mapa amb la ubicació d’aquests habitatges.

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…

Rehabilitació habitatge per a lloguer social
Habitatge social

En marxa la primera rehabilitació del projecte ReHabitem

Aquest inici d’any marca un punt d’inflexió per al projecte ReHabitem, de la Fundació SERGI, amb l’inici de la primera rehabilitació d’un habitatge a Cassà de la Selva. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu…