Durada del curs: 20 hores (5 sessions de 4 hores)
Dates: 7, 14, 21 i 28 de maig i 4 de juny de 2016 de 10 a 14h
Els educadors i educadores socials som agents de transformació social. Professionals interessats en l’acció socioeducativa, procés que comporta una transformació o canvi en les capacitats de la persona que s’educa. Aquesta acció parteix de dos principis: la participació i la coresponsabilitat.
Els continguts treballats en aquesta formació han estat dissenyats per poder millorar la nostra incidència en les diferents esferes de la vida de les persones que atenem, concretament en l’àmbit familiar, de salut, laboral i formatiu, i social.
Descarrega’t la fitxa completa del curs.
A càrrec de: Gemma Martínez Mir, educadora social col·legiada núm: 9796. Màster Universitari en Nutrició i Salut (especialització en salut pública) per la UOC. Practitioner en programació neurolingüística (PNL). Experiència en l’àmbit de l’orientació laboral i en el de l’atenció a infants, joves i famílies.
*Bonifica’t la formació, finança la teva formació amb els diners cotitzats a la Seguretat Social en concepte de formació professional.
Certificat:
Les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència emès pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.
Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l’activitat formativa.
Si t’ha interessat aquest Curs, també et pot interessar:
Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos i s’allunyen així de millorar les seves expectatives de vida en un moment clau: la transició cap a l’edat adulta. A Catalunya, la taxa d’Abandonament Escolar Prematur (AEP) és del 19%, això vol dir que 2 de cada 10 joves no aconsegueixen el graduat en […]
Aquest mes de març hem iniciat un nou projecte a Maçanet de la Selva per abordar l’absentisme escolar al municipi. El projecte és un encàrrec l’Ajuntament de la localitat en el marc del PMOE de la Generalitat (Pla de Millora de les Oportunitats Educatives). Es tracta de la revisió, redacció i suport en la implementació […]
A la Fundació SER.GI disposem d’un fons documental d’uns 1.250 volums sobre diferents temàtiques de l’acció social i la pedagogia. Són llibres, revistes, anuaris i altres documents que necessiten ser reordenats i classificats per poder posar-los a disposició de tothom que els vulgui consultar. Per aquest motiu, i amb la coordinació tècnica d’Èlia Llinàs, documentalista […]