Actualitat / Notícies

Curs de modulació pedagògica a Girona

El Col·legi de Pedagogs organitza un curs sobre modulació pedagògica que es farà a la seu de la Fundació SER.GI el proper 25 d’octubre a les 18h.

La Modulació Pedagògica és un concepte de recent creació que pretén de forma presencial facilitar la comunicació entre persones amb greus discapacitats i els seus familiars, tot estructurant moments de la seva relació quotidiana com a situacions d’aprenentatge.

En el taller es reflexionarà sobre el paper de la família en la rehabilitació/educació dels afectats directes; s’analitzarà per què sovint “no fan cas” dels consells i pautes professionals; es vivenciarà què és l’aprenentatge i el rol que juga en la nostra relació amb les famílies…

OBJECTIUS
– Proposar una reflexió sobre la mirada dels professionals envers la família.
– Donar a conèixer aquest nou concepte que actualment s’utilitza en Dany Cerebral Sobrevingut però que creiem que pot ser de gran utilitat en l’atenció a persones amb greus discapacitat i les seves famílies en general.

ADREÇAT A:
Professionals de l’àmbit educatiu, social i de la salut: pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, mestres, treballadors/es socials, psicòlegs/òlogues, educadors/es, infermers/es, etc. i estudiants universitaris, interessats en la temàtica que s’aborda.

EQUIP DOCENT
Anna Esclusa Feliu, col·legiada núm. 48 · Pedagoga, Formadora d’Estimulació Basal®, Terapeuta Affolter i Practitioner en PNL.
Vinculada des de fa 17 anys a l’àmbit de la discapacitat greu en diferents entorns. Actualment col·labora amb l’hospital Asepeyo i amb la Unitat d’Estimulació Neurològica (U.E.N) on crea i desenvolupa el concepte de la Modulació Pedagògica amb persones amb Dany Cerebral Sobrevingut. (www.modulacionpedagogica.com)

Durada del taller: 1,5 hores

Dates:
25 d’octubre de 2012 (Fundació Ser.Gi, Pl.Lluís companys, 12 17003 Girona)
Horari: de 18 a 19:30 h.

Preu:
Inscripció sense cost. Places limitades esponsoritzades pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

>> Es lliurarà certificat d’assistència.

Més informació:
http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=1216&i=ca
Àngela Carrasco, al telèfon 93 217 77 99 (12 a 14 i 16 a 19) o formacio@pedagogs.cat

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…