Actualitat / Notícies

Curs de modulació pedagògica a Girona

El Col·legi de Pedagogs organitza un curs sobre modulació pedagògica que es farà a la seu de la Fundació SER.GI el proper 25 d’octubre a les 18h.

La Modulació Pedagògica és un concepte de recent creació que pretén de forma presencial facilitar la comunicació entre persones amb greus discapacitats i els seus familiars, tot estructurant moments de la seva relació quotidiana com a situacions d’aprenentatge.

En el taller es reflexionarà sobre el paper de la família en la rehabilitació/educació dels afectats directes; s’analitzarà per què sovint “no fan cas” dels consells i pautes professionals; es vivenciarà què és l’aprenentatge i el rol que juga en la nostra relació amb les famílies…

OBJECTIUS
– Proposar una reflexió sobre la mirada dels professionals envers la família.
– Donar a conèixer aquest nou concepte que actualment s’utilitza en Dany Cerebral Sobrevingut però que creiem que pot ser de gran utilitat en l’atenció a persones amb greus discapacitat i les seves famílies en general.

ADREÇAT A:
Professionals de l’àmbit educatiu, social i de la salut: pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, mestres, treballadors/es socials, psicòlegs/òlogues, educadors/es, infermers/es, etc. i estudiants universitaris, interessats en la temàtica que s’aborda.

EQUIP DOCENT
Anna Esclusa Feliu, col·legiada núm. 48 · Pedagoga, Formadora d’Estimulació Basal®, Terapeuta Affolter i Practitioner en PNL.
Vinculada des de fa 17 anys a l’àmbit de la discapacitat greu en diferents entorns. Actualment col·labora amb l’hospital Asepeyo i amb la Unitat d’Estimulació Neurològica (U.E.N) on crea i desenvolupa el concepte de la Modulació Pedagògica amb persones amb Dany Cerebral Sobrevingut. (www.modulacionpedagogica.com)

Durada del taller: 1,5 hores

Dates:
25 d’octubre de 2012 (Fundació Ser.Gi, Pl.Lluís companys, 12 17003 Girona)
Horari: de 18 a 19:30 h.

Preu:
Inscripció sense cost. Places limitades esponsoritzades pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

>> Es lliurarà certificat d’assistència.

Més informació:
http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=1216&i=ca
Àngela Carrasco, al telèfon 93 217 77 99 (12 a 14 i 16 a 19) o formacio@pedagogs.cat

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…